Hatsan 125
Moderator: karabalic
Hatsan 125
Boxi (ili netko drugi tko je vlasnik Hatsana ),mozes li mi reci kako si bio zadovoljan svojom puskom Hatsan 150 6,35 jer bih ja mozda uzeo Hatsan 125 6,35 ali nemam nikakvog iskustva sa tom firmom.
Hvala
Hvala
Re: Hatsan 125
Pozdrav, imam iskustva sa hatsanom torpedo 105x, dakle sa 150 bi trebao biti zadovoljan, ali da uzmeš u 5,5 je moja preporuka
Crosman 2240 5,5 mm
Hatsan AT44-W 4,5 mm
Hatsan AT44-W 4,5 mm
Puška na prvi pogled nije loša i kaže se "koliko love...toliko muzike". Ipak je to Turčin. Nakon par stotina dijabola snaga osjetno pada. Dijabole relativno skupe (6,35). Ipak po meni su najdraže HW 80 i Dijana 52.
Skupi malo više love i kupi nešto bolje. Bolja ti je i rabljena Diana nego novi "Turčin"
Skupi malo više love i kupi nešto bolje. Bolja ti je i rabljena Diana nego novi "Turčin"
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
-
krikrama857
- Pozornik

Ma nemoj mi reči da još imaš onu moju HW 80 ???BOXI wrote:Puška na prvi pogled nije loša i kaže se "koliko love...toliko muzike". Ipak je to Turčin. Nakon par stotina dijabola snaga osjetno pada. Dijabole relativno skupe (6,35). Ipak po meni su najdraže HW 80 i Dijana 52.
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
POZDRAV...
Kupio sam hatsan 125 sniper (novu) krenuo sam je upucati ali imam problem oko toga ,prva 2 metka idu u grupu , a ostali ide širom 10-15 cm. tako nikako ne mogu da je upucam.pa me zanima šta da radim.
HVALA
Kupio sam hatsan 125 sniper (novu) krenuo sam je upucati ali imam problem oko toga ,prva 2 metka idu u grupu , a ostali ide širom 10-15 cm. tako nikako ne mogu da je upucam.pa me zanima šta da radim.
HVALA
Imao sam dva Hatsana 125,opruga ti drzi konstantnu snagu do nekih 3000 diabola,do 5000 nista se ne kvari i dosta je precizan,pogadjao sam sve sto moze Slavija 634 npr.Hoce li se raspasti nakon 5000 diabola to neznam ali do te cifre su odlicni.ben-66 wrote:Boxi (ili netko drugi tko je vlasnik Hatsana ),mozes li mi reci kako si bio zadovoljan svojom puskom Hatsan 150 6,35 jer bih ja mozda uzeo Hatsan 125 6,35 ali nemam nikakvog iskustva sa tom firmom.![]()
Hvala
Ako je optika na njemu do nje je,ako nije odvij kotacic mehanickog nisana i pritegni saraf koji se nalazi ispod.jantol38 wrote:POZDRAV...
HVALA
Koje dijabole koristiš i koji je kalibar?jantol38 wrote:Jesam ,ali nema promjene
Volim crno pa makar i ofarbano.......
OK Dijabola, sa magnum puškama je jako teško pucati, pogotovo iz naslona. Moj savjet kreni sa nekih 10 metara i upoznavaj se s puškom. Hatsan neslovi kao ultra precizna puška ali to i nije natjecateljska puška .jantol38 wrote:koristim : Crosman Ultra Magnum - kalibar je 5,5 mm
Meni osobno je puno lakše zadati neki predmet npr.kutiju od Dijabola nego papirnatu metu, pa probaju i to.
A sada najbitnije , pušku uvijek moraš držati bez grča, uvijek istom silom osloniti u rame, ako pucaš iz naslona ruka mora biti uvijek ispod puške a ne pušku osloniti naprimjer s cijevi na neki predmet.... Ima toga dosta
Volim crno pa makar i ofarbano.......
Upucaj mu nisan na nekih 30m i imat ces otprilike u centru visine sve do 50ak metara osim za kalibar 6,5 on je sporiji i parabola veca pa ne znam.Problem ove puske je sto ako ga upucas sa naslona kad pucas iz ruku bez naslona iz stojeceg stava moze bacati u desno npr i obratno,ako si dobar strijelac bez naslona kad ga upucas iz stojeceg stava neces pogoditi sa naslona.Moja ti je preporuka takodjer kalibar 5,5