MAUSER 90 DA - vaša osobna iskustva
MAUSER 90 DA - vaša osobna iskustva
Pištolj je u biti mađarska kopija browninga hp . Nijemci su ga prodavali pod imenom Mauser 90 DA , a proizvodili ga mađari . Izvorna oznaka je u biti FEG P9R . Kopija browninga sa dodatnim DA i SA načinom pucanja , ubačen smith wesson sistem okidanja, povećan spremnik .
Muči me što je rađen u mađarskoj , pa me zanima koja su vaša iskustva s ti pištoljem . Što mislite o njegovoj kvaliteti , preciznosti i o dosta grubom sistemu okidanja od smith wessona . Kakav je u usporedbi s izvornim pištoljem Browning HP?
Muči me što je rađen u mađarskoj , pa me zanima koja su vaša iskustva s ti pištoljem . Što mislite o njegovoj kvaliteti , preciznosti i o dosta grubom sistemu okidanja od smith wessona . Kakav je u usporedbi s izvornim pištoljem Browning HP?
Re: MAUSER 90 DA - vaša osobna iskustva
Molim da koristite search opciju na forumu.
Vama bi trebalo biti lakše napraviti pretragu nego nama ponovo pisati već napisano!
http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.ph ... lit=mauser
Vama bi trebalo biti lakše napraviti pretragu nego nama ponovo pisati već napisano!
http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.ph ... lit=mauser
imam ga i ja precizan,uvjek radi bez zastoja samo okidanje mu je pretvrdo a ni orginalni ciljnici nisu nešto. U biti nije to loš pištolj
i da mu se stave mikrometarski ciljnici i sredi okidanje bio bi odličan.
i da mu se stave mikrometarski ciljnici i sredi okidanje bio bi odličan.
Za k.horvat ! - vidio sam tvoj post o ovoj prijašnjoj temi , ali shvati da nisi ti jedini mjerodavan . Tražim opis iskustva i drugih forumaša . LP
radi i to je bitno! ne šteka,malo je glomazan i tvrd baš za poklonike velikih i metalnih komada..ima ti ih kod nas puno i s natpisom luger-ti su ti uvoz iz kettnera jer je luger njihova trgovačka marka. nađu se po oglasnicima dosta..200 eura je pristojna cijena za njega više i nebi dal..ja sam ga imal i bil sam zadovoljan s njim,nisam puno ispucal,par sto kom.raznih metaka i radil je ok.za 200eura buš ga uvijek preprodal dalje kakom lovcu ak nisi zadovoljan ali to ovisi o tebi.
Shvati da se stara tema može "obnoviti". Tj. da nije potrebno
istu temu otvarati dva puta nego se prethodna može nadopuniti! LP
istu temu otvarati dva puta nego se prethodna može nadopuniti! LP