GOJZERICE TIBET ALPINA
GOJZERICE TIBET ALPINA
GOJZERICE TIBET ALPINA - kožne smeđe ženske, namijenjene lošijim vremenskim uvjetima, br. UK6 / EU39, SympaTex, vibram, nošene samo 4 puta, prodajem jer su mi premale ili MIJENJAM za planinarsku/sportsku opremu
vidi ih na http://www.alpina.si/en/izdelki/sport_0 ... ?v=l_tibet
mob.0915390595
mob.0915390595
Re: GOJZERICE TIBET ALPINA
sori za OT
jel znaš možda gdje ima dućan u zagrebu sa alpina gojzericama?
rado bi kupio ove ali nosim broj 46-47
http://www.lov.hr/prodaja_odjeca.html
probaj tu pitati oni su nekada imali a sad su ponovno novo otvoreni pa tko zna!!!
probaj tu pitati oni su nekada imali a sad su ponovno novo otvoreni pa tko zna!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Ima niz Ilicu malo nize ispod uspinjace , 10% popusta na planinarsku iskaznicu, a nekad bude za praznike i 50% popusta , to su best buy gojzerice za lov i prirodu, u lovackim ducanima su daleko vece cijene!!Spinnaker wrote:sori za OT
- Original_G
- Cinker - bojna

http://www.haix.com/international/polic ... ger-gsg9-s
Ovo je gojza, mislim da imaju tvornički dućan u Maloj Subotici.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

http://www.blueberryshop.co.uk/b0787b-a ... -125-p.asp
ja sebi vec dugo vremena zagledam kako bih kupio ove, jedino sto mi nedostaje je "brzo vezanje" =(
ja sebi vec dugo vremena zagledam kako bih kupio ove, jedino sto mi nedostaje je "brzo vezanje" =(
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Da imaju dućan radi od 10,00 do 18,00 sati imaju dosta modela 2 klase koji su puno jeftiniji od 1 klase a ja sam gledao 1 i 2 klasu i nisam pronašao razliku.Original_G wrote:http://www.haix.com/international/police-military-boots/haix-ranger-gsg9-s
Broj telefona 040 384 950
Pištolj je bolje imati a ne trebati, nego ne imati a trebati.
vac wrote:GOJZERICE TIBET ALPINA - kožne smeđe ženske, namijenjene lošijim vremenskim uvjetima, br. UK6 / EU39, SympaTex, vibram, nošene samo 4 puta, prodajem jer su mi premale ili MIJENJAM za planinarsku/sportsku opremu![]()
mob.0915390595
Sve 5, a cijena?
Ne trebaju meni, već kontam iznenaditi bolju polovicu....
Last edited by patch on 07 Dec 2010, 13:09, edited 1 time in total.
imam pitanje nevezano za gojzerice ali vezano za ovu temu. dakle radi se o postavljanju oglasa na forum, kako sam logiran na više foruma vezanih za istu tematiku i kako koji got otvorim vidim kako se prodaju iste gojzerice od iste osobe, mene ne smeta da se postavljaju oglasi već me smeta da je oglas jedino postavljeno od pojedinih članova koji su se priključili iz samo jednog razloga- postaviti oglas i nikad više se ne čujemo, nit se zna jesu li gojzerice prodane, poklonjene ili je bilo što drugo učinjeno, a mi se raspisali o toj temi koje je i dalje u malim oglasima i nema potrebe za pisanjem postova u malim oglasima. neko će mi odgovoriti da ako me nešto smeta neka to zaobiđem i neka ne komentiram, ali ja i dalje otvaram forum koji se zove HR ORUŽJE iz razloga da pročitam nešto vezano uz taj naslov. kako si kao član ovog foruma mogu dozvoliti da malo kritiziram, i da primam kritike isto tako tražim da se nešto poradi po pitanju prava na postavljanja oglasa novim-starim članovima jer je ovdje evidentno da se osoba registrirala samo radi postavljanja oglasa, . pozz
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Slažem se. Potpuno.
Trebalo bi kao kod npr. Mercedes ili Oldschool foruma napraviti mogućnost davanja oglasa tek nakon 30-od posta na forumu.
Samo ideja.
Trebalo bi kao kod npr. Mercedes ili Oldschool foruma napraviti mogućnost davanja oglasa tek nakon 30-od posta na forumu.
Samo ideja.
Dragi valdop, stvari nisu uvijek onakve kako na prvi pogled izgledaju:valdop wrote:imam pitanje nevezano za gojzerice ali vezano za ovu temu. dakle radi se o postavljanju oglasa na forum, kako sam logiran na više foruma vezanih za istu tematiku i kako koji got otvorim vidim kako se prodaju iste gojzerice od iste osobe, mene ne smeta da se postavljaju oglasi već me smeta da je oglas jedino postavljeno od pojedinih članova koji su se priključili iz samo jednog razloga- postaviti oglas i nikad više se ne čujemo, nit se zna jesu li gojzerice prodane, poklonjene ili je bilo što drugo učinjeno, a mi se raspisali o toj temi koje je i dalje u malim oglasima i nema potrebe za pisanjem postova u malim oglasima. neko će mi odgovoriti da ako me nešto smeta neka to zaobiđem i neka ne komentiram, ali ja i dalje otvaram forum koji se zove HR ORUŽJE iz razloga da pročitam nešto vezano uz taj naslov. kako si kao član ovog foruma mogu dozvoliti da malo kritiziram, i da primam kritike isto tako tražim da se nešto poradi po pitanju prava na postavljanja oglasa novim-starim članovima jer je ovdje evidentno da se osoba registrirala samo radi postavljanja oglasa, . pozz
jest da sam postavila oglas da prodajem gojzerice, ali to nije bio razlog registracije na ovaj forum.
Razlog registracije je bio lovački ispit i traženje informacija o tome, a posljedično i o oružju. No kako sam našla tražene odgovore u postovima na lovačkim forumima, to nisam imala potrebe razglabati o tome i na ovom forumu. Ovdje sam pronašla neke info na starim postovima, te se nisam uključila u diskusiju.
srdačan pozdrav
Sve je to ok.
Dobro nam došla.
Ali običaj je, pogotovo na ovako specijaliziranim forumima, predstaviti se i reći koju o sebi.
Dobro nam došla.
Ali običaj je, pogotovo na ovako specijaliziranim forumima, predstaviti se i reći koju o sebi.
patch wrote:Sve je to ok.
Dobro nam došla.
Imaš potpuno pravo, to sam i htjela nakon registracije, no nisam našla temu "Predstavljanje" kao na lovačkim forumima, gdje sam to i učinila.
Gdje je na ovom forumu mjesto za predstavljanje pa da ispravim ovaj propust?
selma, nema nikakovog problema, nisam ni očekivao drugačiji odgovor, nisi jedina koja je postavila oglas i ni riječi više, forum sam po sebi nije obavezno štivo pa ga tako i doživljavamo.
bez obzira na sve i dalje sam protivnik postavljanja oglasa a ne sudjelovanja na forumu, pozz
bez obzira na sve i dalje sam protivnik postavljanja oglasa a ne sudjelovanja na forumu, pozz
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Takve teme nemamo. Uobicajeno je da se prvim postom (kad god on bio) član i predstavi.
Ma sve 5.
Ma sve 5.
Evo onda sa zakašnjenjem:patch wrote:Takve teme nemamo. Uobicajeno je da se prvim postom (kad god on bio) član i predstavi.
Ma sve 5.
zovem se Selma, živim u Zagrebu, planinarim, volim prirodu i tišinu, a apsolutno sam zaljubljena u Velebit.
Prije tjedan dana sam položila lovački ispit, a za dalje ću vidjeti što i kako. Lovačko oružje imam od pok. tetka, pa ću vidjeti koliko meni može poslužiti.
treba još
srdačan pozdrav svim forumašima
Ne, i ovo je puno što si napisala.
Moram priznati da postoji mali broj žena koje pored prirode, kako ti kažeš mira i tišine, k tome vole i lov.
Kod nas u klubu u Vinkovcima (http://www.kps-strijelac.com/), također imamo čast, imati kao članicu jednu mladu gospođicu, koja puca IPSC zajedno s nama. Svakako sam za rušenje predrasuda i barijera, ma kakve bile.
Dobrodošla još jednom.
Moram priznati da postoji mali broj žena koje pored prirode, kako ti kažeš mira i tišine, k tome vole i lov.
Kod nas u klubu u Vinkovcima (http://www.kps-strijelac.com/), također imamo čast, imati kao članicu jednu mladu gospođicu, koja puca IPSC zajedno s nama. Svakako sam za rušenje predrasuda i barijera, ma kakve bile.
Dobrodošla još jednom.
(obrisan neprimjeren dio texta)
šalu na stranu pozdravljam novu kolegicu i najmanje mi osobno smeta postavljanje oglasa bez ijednog posta.
Dapače zato i imamo rubriku oglasi pa tko voli nek izvoli ionako nam je ponuda mala na tržištu i cijene previsoke, iz tog razloga raspali po oglasima.
Moram dodati nešto na ovo ograničenje za oglasni prostor, jako loša ideja jer se ispostavilo na par foruma gdje su to napravili da je to postala privatna prčija pojedinaca koji su čak kontrolirali što se može prodavati. UŽASNO kakva im je ponuda, zato nemojte ovdje napraviti takvu pogrešku.
lp
šalu na stranu pozdravljam novu kolegicu i najmanje mi osobno smeta postavljanje oglasa bez ijednog posta.
Dapače zato i imamo rubriku oglasi pa tko voli nek izvoli ionako nam je ponuda mala na tržištu i cijene previsoke, iz tog razloga raspali po oglasima.
Moram dodati nešto na ovo ograničenje za oglasni prostor, jako loša ideja jer se ispostavilo na par foruma gdje su to napravili da je to postala privatna prčija pojedinaca koji su čak kontrolirali što se može prodavati. UŽASNO kakva im je ponuda, zato nemojte ovdje napraviti takvu pogrešku.
lp
Last edited by Mike_Torello on 07 Dec 2010, 19:40, edited 1 time in total.
Reason: obrisan neprimjeren dio texta
Reason: obrisan neprimjeren dio texta
Orlovi lete sami. Ovce idu u stadima.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Da se ubacim malo u temu, slazem se sa vladom, djelomicno... ali ima ljudi koji zbilja nemaju tema ili interesa, a npr. predmeti koje bi ponudili putem oglasa bi recimo bili jako zanimljivi i aktualni, pa samim time se nece uvoditi nikakav limit za oglasavanje prema broju postova, pa bi se moglo dogoditi da takve ljude odbijemo od samog foruma a samim time i od oglasavanja, a samim time od mozebitne povoljne kupovine zeljenog predmeta... i meni je zao kad se ljudi registriraju postave oglas i odu... trebalo bi jedino uvesti obavezu da kad netko postavi oglas da se i "predplati" na svoj topic, tako da dobije obavijest o mogucim postavljenim pitanjima vezanim za svoj oglas radi brze komunikacije. I da također javi da je predmet prodan, da se tema moze zakljucati i sve 5.
Lijep pozdrav
@Vac: ne brini se zbog predstavljanja, nemamo takvu temu, i ostavljeno je na dobru volju ljudima, jedino sto zahtjevamo da se popune podatci poput godina i lokacije (dakle grad ili mjesto u kojem se zivi) radi lakseg snalazenja, sto prilikom oglasavanja sto vezano za natjecanja, klubove, drustva i slicno. Najbolji primjer tome je kad netko pita "Gdje mogu kupiti XYZ?" - a netko mu odgovori "u Šibeniku" a onda se on opet javi i kaze, "ne pase mi to ja sam iz Vukovara...", dolazi do traćenja vremena od onoga koji odgovara i onoga koji potrazuje, ljudi se trude a uzalud, zato kad u profilu lijepo pise od kuda si, ako si iz VU nece ti se javljati netko iz pule ili splita nego samo oni koji predpostavljaju da su dovoljno blizu da daju kvalitetnu informaciju... naravno kad se kupuju skupe i rijetke stvari onda to nije bitno od kuda si jer se za tako nesto moze potegnuti i na dalji put, ali kad netko trazi recimo najobicnije diabole za zracnicu onda je besmisleno dopisivati se od Prevlake do Dunava.
Dobro nam dosla =)
Lijep pozdrav
@Vac: ne brini se zbog predstavljanja, nemamo takvu temu, i ostavljeno je na dobru volju ljudima, jedino sto zahtjevamo da se popune podatci poput godina i lokacije (dakle grad ili mjesto u kojem se zivi) radi lakseg snalazenja, sto prilikom oglasavanja sto vezano za natjecanja, klubove, drustva i slicno. Najbolji primjer tome je kad netko pita "Gdje mogu kupiti XYZ?" - a netko mu odgovori "u Šibeniku" a onda se on opet javi i kaze, "ne pase mi to ja sam iz Vukovara...", dolazi do traćenja vremena od onoga koji odgovara i onoga koji potrazuje, ljudi se trude a uzalud, zato kad u profilu lijepo pise od kuda si, ako si iz VU nece ti se javljati netko iz pule ili splita nego samo oni koji predpostavljaju da su dovoljno blizu da daju kvalitetnu informaciju... naravno kad se kupuju skupe i rijetke stvari onda to nije bitno od kuda si jer se za tako nesto moze potegnuti i na dalji put, ali kad netko trazi recimo najobicnije diabole za zracnicu onda je besmisleno dopisivati se od Prevlake do Dunava.
Dobro nam dosla =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Ja bih samo dodao:
Ne sudjelujemo svi isto u raspravama,nemamo svi potrebno znanje-iskustvo;pa ipak dolazimo na forum i čitamo.
Hoću reći,netko možda dolazi,čita,uči... a ne piše baš postove.Zato ne bi bilo dobro postavljati ograničenja glede oglasa(a uvijek se može pojaviti stvar koja baš meni-nekome treba).
A da baš i treba,nije problem "natući" 30-ak(npr) potrebitih postova tipa: bravo,čestitam,
,super,sviđa mi se,
,
,vau,
,
,mašala,živio govornik,dolje buržoazija itd.
Ne sudjelujemo svi isto u raspravama,nemamo svi potrebno znanje-iskustvo;pa ipak dolazimo na forum i čitamo.
Hoću reći,netko možda dolazi,čita,uči... a ne piše baš postove.Zato ne bi bilo dobro postavljati ograničenja glede oglasa(a uvijek se može pojaviti stvar koja baš meni-nekome treba).
A da baš i treba,nije problem "natući" 30-ak(npr) potrebitih postova tipa: bravo,čestitam,
Homo sum: humani nihil a me alienum puto!