PREKLOPNI TAKTIČKI VOJNI NOŽ MARKE "BOKER"
PREKLOPNI TAKTIČKI VOJNI NOŽ MARKE "BOKER"
PREKLOPNI TAKTIČKI VOJNI NOŽ MARKE "BOKER" zanima me ima li ga netko i koliko je to stvarno kvalitetno obzirom na tvrdoču čelika ili je to samo reklama!! stalno se pojavljuju tu u takvim ili sličnim olblicima a obzirom da baš neznam ništa o tome eto jedna molba, poznavateljima!!!
http://www.aukcije.hr/item.php?id=1361486
http://www.aukcije.hr/item.php?id=1361486
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Re: PREKLOPNI TAKTIČKI VOJNI NOŽ MARKE "BOKER"
Boker Plus bi trebao biti kvalitetan brand. Imam Boker Plus folder koji sam kupio u Zagrebu za 350kn (Trance by CLB)i zadovoljan sam njime.
Nedavno sam vidio i ove modele na aukcijama i njuškalu i prvo me iznenadilo koliko su jeftini. Nakon toga me iznenadilo kako nijedan od ponuđenih modela ne postoji na Bokerovim stranicama...
Čovjek koji ih prodaje uglavnom trguje kineskom robom (tj. barem je prije trgovao), tako da si nekako mislim da je ovo neka kineska kopija.
Pozitivna strana je da postoji još jedan lik koji prodaje iste modele po skoro istim cijenama (možda kunu dvije nižim) i opcija mu je da do primopredaje dođe osobnim kontaktom u ZG (negdje oko Cibone), pa možeš možda i pogledati nož prije nego ga platiš.
Nedavno sam vidio i ove modele na aukcijama i njuškalu i prvo me iznenadilo koliko su jeftini. Nakon toga me iznenadilo kako nijedan od ponuđenih modela ne postoji na Bokerovim stranicama...
Čovjek koji ih prodaje uglavnom trguje kineskom robom (tj. barem je prije trgovao), tako da si nekako mislim da je ovo neka kineska kopija.
Pozitivna strana je da postoji još jedan lik koji prodaje iste modele po skoro istim cijenama (možda kunu dvije nižim) i opcija mu je da do primopredaje dođe osobnim kontaktom u ZG (negdje oko Cibone), pa možeš možda i pogledati nož prije nego ga platiš.
Eto gaaaaaa!shuro wrote: tako da si nekako mislim da je ovo neka kineska kopija.
Znači preporuka je isti kupiti isključivo gdje i kako?? pitam zato jer kad kupim takav nož i onda idem na moru čistit ribu i za 3 dana bude hrđav i naravno tup pa me zanima nešto slično ali da to stvarno mogu koristiti u takve namjene i naravno svakako nebih mogao dati nekoliko tisuća kunića za to već nešto pristojne cijene i zadovoljavajuče kvalitete!!
Prosim malo pomoči!!!
Prosim malo pomoči!!!
Spyderco ima liniju noževa namjenjenih za rad na moru. Gledaj sve oštrice sa čelikom H1. Mislim da uz njih stoji i oznaka Salt ili Pacific (Salt)...
Videl sam ženu na moru kak čisti ribe sa šusterskim škarama, i dobro joj je išlo.
Ak buš ribu čistil s tim nožem, opereš ga posle u mlakoj vodi s običnim deterđentom, obrišeš suhom krpom i to je to. Ako i dobi malo hrđe, purol pasta i deri.
Ak buš ribu čistil s tim nožem, opereš ga posle u mlakoj vodi s običnim deterđentom, obrišeš suhom krpom i to je to. Ako i dobi malo hrđe, purol pasta i deri.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
http://minishop.t-com.hr/replikart/Prod ... d=8&gid=90
A to nekaj više vrijedi!!!
A to nekaj više vrijedi!!!
Nadam se da ovo nije nedozvoljena reklama.
Ja sam svoga kupio ovdje: http://www.suzavac-argus.com/.
Otišao tamo, malo gledao, malo isprobavao (nije mi se prvo sviđao, ali za pola sata ga više nisam puštao
) i otišao s njime.
Ja sam svoga kupio ovdje: http://www.suzavac-argus.com/.
Otišao tamo, malo gledao, malo isprobavao (nije mi se prvo sviđao, ali za pola sata ga više nisam puštao
Nisam siguran jer nije link na nož....pa ovako i neznamo kaj si kupio!!
Piše u prvom postu. Kupio sam Trance by Chad Los Banos.
Slika je na ovom linku.
Popis noževa i opis tog modela se može vidjeti ovdje i treba malo poskrolati dolje do njega.
Da li ih ima negdje po povoljnijoj cijeni ne znam. U nekakvim malim no-name dućanima sam pojedine modele viđao po nešto višim cijenama.
Oštrica mu je od AUS8 čelika i ako ga se ne obriše od vode dobiti će smeđe pjegice, ali na vlagu u zraku ne reagira. Iz dućana dođe dovoljno naoštren, ali moj je već malo otupio, a ne znam gdje bih ga odnio da ga naoštre. U vlastite ruke se baš ne pouzdajem. Za sada je još OK, a kad previše otupi morati ću dati nekome da ga malo doradi.
Slika je na ovom linku.
Popis noževa i opis tog modela se može vidjeti ovdje i treba malo poskrolati dolje do njega.
Da li ih ima negdje po povoljnijoj cijeni ne znam. U nekakvim malim no-name dućanima sam pojedine modele viđao po nešto višim cijenama.
Oštrica mu je od AUS8 čelika i ako ga se ne obriše od vode dobiti će smeđe pjegice, ali na vlagu u zraku ne reagira. Iz dućana dođe dovoljno naoštren, ali moj je već malo otupio, a ne znam gdje bih ga odnio da ga naoštre. U vlastite ruke se baš ne pouzdajem. Za sada je još OK, a kad previše otupi morati ću dati nekome da ga malo doradi.