Cijena liječničkog pregleda
Cijena liječničkog pregleda
Pozdrav svima!
Zanima me gdje se može napraviti liječnički pregled za lovca u Splitu i užoj okolici i po kojoj cijeni. U policiji mi je preporučena poliklinika Pablo (cijena je 500 kn - bio je 350 nedavno).
Također znam da u Trogiru doktorica uredno naplačuje 800 kn. Zar cijena može toliko oscilirati?! BTW meni ovo graniči s pljačkom
Koliko Vi plačate liječnički?
Zanima me gdje se može napraviti liječnički pregled za lovca u Splitu i užoj okolici i po kojoj cijeni. U policiji mi je preporučena poliklinika Pablo (cijena je 500 kn - bio je 350 nedavno).
Također znam da u Trogiru doktorica uredno naplačuje 800 kn. Zar cijena može toliko oscilirati?! BTW meni ovo graniči s pljačkom
- oštrostrijelac
- Poručnik

Re: Cijena liječničkog pregleda
Nedavno platih 430,50 krznenih životinjica + 20,00 kunića biljega na medicini rada u Zaprešiću, uz predhodno 10,00 kuna participacije za potvrdu od svoje doktorice da ne bolujem od kroničnih i psihičkih bolesti koje bi me činile nepodobnim za držanje i nošenje oružja.
Sada sam daljnjih 5 godina miran s toga naslova.
Uz to sam se nakupovao brdo biljega radi produženja valjanosti oružnih listova, nateglio se oružja na uvid u PS poradi utvrđivanja modela, te puškaru za ono oružje na kojem nije utisnut model ...
Uz to rezervne cijevi su sada odvojene od puške, te sam srećom imao mjesta u 3. oružnom listu za upisati ih, a tu je 70,00 kuna biljeg, a ne 20,00 kao za preostalih 7 komada za koja se radi produženje i utvrđivanje modela.
Od mene toliko.
oštri
Sada sam daljnjih 5 godina miran s toga naslova.
Uz to sam se nakupovao brdo biljega radi produženja valjanosti oružnih listova, nateglio se oružja na uvid u PS poradi utvrđivanja modela, te puškaru za ono oružje na kojem nije utisnut model ...
Uz to rezervne cijevi su sada odvojene od puške, te sam srećom imao mjesta u 3. oružnom listu za upisati ih, a tu je 70,00 kuna biljeg, a ne 20,00 kao za preostalih 7 komada za koja se radi produženje i utvrđivanje modela.
Od mene toliko.
oštri
Oštri
Pa da imaš status HRVI nebi trebao platiti biljege i to ti je nekaj kunića manje a sve ostako su gušti te idu u proračun RH i to treba platiti!!! 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Ipak mislim da je čovjeku draže platit nešto malo biljega svako par godina nego bit u statusu HRVI... 
Kak je sa onima koji imaju PTSP, jel ti mogu uopće dobiti dozvolu, s obzirom na dijagnozu ?Papilon wrote:Pa da imaš status HRVI nebi trebao platiti biljege i to ti je nekaj kunića manje a sve ostako su gušti te idu u proračun RH i to treba platiti!!!
satyrir wrote:Ipak mislim da je čovjeku draže platit nešto malo biljega svako par godina nego bit u statusu HRVI...
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Cijena je ujednačena ako se ide u ustanove koje su na državnim jaslama, a kod privatnika cijene osciliraju i to isključivo za gore.
Meni se srečom poklopilo da sam morao napraviti liječnički za posao pa su mi naplatili samo razliku, znači psihologa. Prošao i platio 350 kuna.
Meni se srečom poklopilo da sam morao napraviti liječnički za posao pa su mi naplatili samo razliku, znači psihologa. Prošao i platio 350 kuna.