Neprikazivanje novih postova
Neprikazivanje novih postova
Od onog dana od kad ste azurirali server vise mi ne prikazuje aktivne teme makar ih ima. Probao i s odjavom i s brisanjem cookiesa i svasta ali ne pomaze. Pomoc? 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Neprikazivanje novih postova
moram jos style foruma apdejtati, nisam stigao, pa se nadam da ce onda proraditi... a i morat cu forum svesti na samo dva stylea... dakle, ostaje ovaj zeleni originalni kao i portal, a drugi ce biti defaultni sivobijeli... nemogu toliko styleova odrzavati. =/
Tako da ekipa koja koristi prodark skin neka se privikava na hermes green
Tako da ekipa koja koristi prodark skin neka se privikava na hermes green
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Mike - za obnavljanje AKTIVNIH TEMA svi smo uz tebe!!
Poz.
Poz.
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
probaj s desne strane ispod datuma i vremena piše - Novi postovi, ja tako otvaram i sve ok . . .IgyBoy wrote:Od onog dana od kad ste azurirali server vise mi ne prikazuje aktivne teme makar ih ima. Probao i s odjavom i s brisanjem cookiesa i svasta ali ne pomaze. Pomoc?
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Hvala Vladovaldop wrote:probaj s desne strane ispod datuma i vremena piše - Novi postovi, ja tako otvaram i sve ok . . .IgyBoy wrote:Od onog dana od kad ste azurirali server vise mi ne prikazuje aktivne teme makar ih ima. Probao i s odjavom i s brisanjem cookiesa i svasta ali ne pomaze. Pomoc?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Zamjenski style ce biti konstrukcijski jednak prodarku, samo sto ce biti slicniji defaultnom prosilveru samo umjesto bijelo-plave bit ce bijelo-srebrno-sivo-crni, hermes_green nebih mjenjao jer sam prema njemu napravio portal, i meni osobno vise odgovara da prvo na lijevoj strani vidim avatar i nick a desno sadrzaj posta, a ne obrnuto. Uglavnom, posto mislim raditi nesto na forumu, puno ce mi biti lakse za odrzavanje samo dva skina, originalni i sistemski za one kojima ne pase zeleno... a i dva su mi puno... strpljenja molim i bit ce rijesenoTomy wrote:Šteta. Prodark mi izgleda puno pregledniji od hermes greena.
Mislim da hermes_green daleko najbolje odgovaru izgledu foruma a i meni 
Kako kome! Meni osobno najviše je pasao subsilver, ali eto nažalost sam ostao bez njega. 
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

isprobaj ProFormell ili Prosilver_gray jedan od ta dva ce biti sekundarni uz hermes_green, stavljeni su samo za probu i nisu jos konfiguriani do kraja, to je malo na pauzi jer imam nekih precih obaveza trenutno.
sigurno stižu majice pa s tim ima posla, a i bilo je vrijeme . . . . . . ..Mike_Torello wrote:isprobaj ProFormell ili Prosilver_gray jedan od ta dva ce biti sekundarni uz hermes_green, stavljeni su samo za probu i nisu jos konfiguriani do kraja, to je malo na pauzi jer imam nekih precih obaveza trenutno.
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ne nego se trazi posao i salju molbe =)