Steyr SSG 69 Plll 308W
Steyr SSG 69 Plll 308W
Pošto sam fulao za jedan dan CZ 550 varmint laminat u 308 kalibru tražim sljedeče:
Styer SSG 69 P2 308W
CZ 550 varmint laminat 308W
TIKA T3 Varmint
I ako nešto ima za streljaštvo u 308 kalibru.
SAKO TRG-22 je nemoguče uvesti jer spada pod vojno takav sam odgovor dobio.
Unaprijed hvala na svakoj informaciji
Styer SSG 69 P2 308W
CZ 550 varmint laminat 308W
TIKA T3 Varmint
I ako nešto ima za streljaštvo u 308 kalibru.
SAKO TRG-22 je nemoguče uvesti jer spada pod vojno takav sam odgovor dobio.
Unaprijed hvala na svakoj informaciji
Volim crno pa makar i ofarbano.......
- hacklordsniper
- Desetnik

Re: Pomoč ekipa ako je netko vidio po dučanima....u HR
Nije valjda ovaj CZ koji sam ja uzeo
? Mislim da imas Remington 700 varmint u lovcu?
Inace po papirima ovaj koji sam ja uzeo je uvezen 2010. Član foruma Šile tvrdi da je on tu pušku sebi naručio ali ju nije uzeo jer je neispravna
Inace po papirima ovaj koji sam ja uzeo je uvezen 2010. Član foruma Šile tvrdi da je on tu pušku sebi naručio ali ju nije uzeo jer je neispravna
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
jesi li probao kod "Domjankovića", nešto od Steyra sam vidio kod njega, a ako nema . . .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Trenutno nemaju ništa osim ssg 08 ali to mi neodgovara radi cijene.valdop wrote:jesi li probao kod "Domjankovića", nešto od Steyra sam vidio kod njega, a ako nema . . .
http://www.remington.com/products/firea ... 0-vls.aspx ovo ima u osijeku, stara mjesec dana 10 000 kn.
- hacklordsniper
- Desetnik

Super puška, nemožeš fulat. Vani je dosta zastupljena na BR.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
momak ne izvrči moje riječi...hacklordsniper wrote:Nije valjda ovaj CZ koji sam ja uzeo? Mislim da imas Remington 700 varmint u lovcu?
- hacklordsniper
- Desetnik

Onda ti momče reci istinu?šile wrote:momak ne izvrči moje riječi...
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
ti bi informacije na jeftine bleferske fore?? neče iči... zeleno je to dečko...hacklordsniper wrote:Onda ti momče reci istinu?šile wrote:momak ne izvrči moje riječi...
Tko je dao takav odgovor, ovo pise na sluzenoj stranici i koliko vidim u EU se sa time puca sasvim normalno.....??karabalic wrote: SAKO TRG-22 je nemoguče uvesti jer spada pod vojno takav sam odgovor dobio.
( SAKO TRG-22, The TRG-22 in 308 Win handles a multitude of accuracy tasks: it is a thoroughbred 300 m UIT standard competition rifle, a CISM competition winner and serves the governments of several nations as their primary sniper rifle.)
Da li su to opet neki nasi biseri koji tumace zakon i propise onako kako ih je volja a ne kako pise ?
Reci please......zivo me zanima, jos vise me zanima sto ce ti isti raditi kada se otvore granice, pa ce sportsko u njemacku morati biti sportsko i kod nas!
Nemoguće je Nemoguće
- hacklordsniper
- Desetnik

Onda cu i dalje pucati s "tvojom" neispravnom puškom da bezveze čovjeku ne spamamo topic.šile wrote: ti bi informacije na jeftine bleferske fore?? neče iči... zeleno je to dečko...
Što se tiče Sako TRG-22 ukoliko pogledamo naš zakon ona spada u normalno oružje, nema nikakva obilježja čime bi postala vojno oružje i stoga zabranjeno za civilnu upotrebu
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Zastupnik - http://www.fanzoj.hr/lex-lutor wrote:Tko je dao takav odgovor, ovo pise na sluzenoj stranici i koliko vidim u EU se sa time puca sasvim normalno.....??karabalic wrote: SAKO TRG-22 je nemoguče uvesti jer spada pod vojno takav sam odgovor dobio.
!
http://www.sako.fi/distributors_europe.php
Ipak sam našao Styera SSG 69 P2 308W, sutra idem po njega. Slučajno kroz priču se naleti na ovako nešto. Nije potpuno nov ali kao da i jeste . Kada malo okinemo na dalje vidjet čemo jel to to što sam tražio i očekivao od Styera 
slažem se sa time...50% reganog oružja bi po tome bilo vojno oružje,a ipak je reganohacklordsniper wrote:[4
Što se tiče Sako TRG-22 ukoliko pogledamo naš zakon ona spada u normalno oružje, nema nikakva obilježja čime bi postala vojno oružje i stoga zabranjeno za civilnu upotrebu
Dobra ti je slucajnost.... koliko se cjeni sada na trzistu taj model, ako je u dobrom stanju ?karabalic wrote:Ipak sam našao Styera SSG 69 P2 308W, sutra idem po njega. Slučajno kroz priču se naleti na ovako nešto.
Nemoguće je Nemoguće
A variraju do 10 000 kn.
Ovo je jebena kombinacija
http://www.njuskalo.hr/oruzje/lovacki-k ... as-2541402
Ovo je jebena kombinacija
http://www.njuskalo.hr/oruzje/lovacki-k ... as-2541402
To je isključivo lovačko kratka cijev k*kurc*
ali je jako ljepa ponuda za tu pušku.
Evo uletio je PIII 308w skoro kao nov, grupa na slici na 100 metar i -10" 
Čestitam i sretno! 
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Cestitkekarabalic wrote:Evo uletio je Plll 308w skoro kao nov, grupa na slici na 100 metar i -10"
iako mislim da ti je to ista duzina cijevi kao i onome sa njuskala, samo sto onaj ima duzi drveni prednji dio kundaka za razliku od ovog sintetickog... onaj SSG sa kratkom cijevi, koja ima navoj, ima puno i vidljivo kracu cijev od ovoga...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"