Medvjed ljudožder
Medvjed ljudožder
Znači, medo je bio visok 4m i 26cm, a težak oko 730 kila.
Ovo je rendžer koji je bio u patroli, medo se zaletio na njega i ovaj je ispraznio na njega polu-automatski magnum 7mm.I medo mu malte ne pod noge pao. Pa mu je još jedan rafal sasuo u glavu za svaki slučaj. ??
Na prvoj slici je "ponosni ubica", na drugoj drži medinu "šapicu", a na trećoj (jako gadnoj!) je leš od jednog "šetača", u želudcu medvjeda su nađeni ostatci od bar 2 čovjeka.
Medvjed je prepariran i stoji na aerodromu u Aljasci, gdje je i ubijen, da podsjeti turiste i ostale da se ne valja zajebavat po šumi.
Pa sad ti vidi...
Ovo je rendžer koji je bio u patroli, medo se zaletio na njega i ovaj je ispraznio na njega polu-automatski magnum 7mm.I medo mu malte ne pod noge pao. Pa mu je još jedan rafal sasuo u glavu za svaki slučaj. ??
Na prvoj slici je "ponosni ubica", na drugoj drži medinu "šapicu", a na trećoj (jako gadnoj!) je leš od jednog "šetača", u želudcu medvjeda su nađeni ostatci od bar 2 čovjeka.
Medvjed je prepariran i stoji na aerodromu u Aljasci, gdje je i ubijen, da podsjeti turiste i ostale da se ne valja zajebavat po šumi.
Pa sad ti vidi...
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Re: Medvjed ljudožder
U drugim novinama je pisalo da to nisu šetaći, nego da su to dva lovca koji su lukom i strijelom htjeli upucati malog medu. 
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
Da, to je taj na aerodromu u Anchorage, ja san se slika uz njega, pokušaću pronaći sliku, nije digitalna, pa će biti posla naći je. Ali i prepariran ovaj medo opako izgleda...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
-
long range
- Razvodnik

Ne kažem da ovaj medo nije pojeo dvojicu, ali onaj leš sa slike sigurno nije iz želuca pokojnog mede. Onaj je raznesen, ukoćen, a i cili gornji dio mu je čitav. Nije medo piton pa da proguta pola čovika. Ko zna šta je bilo onom mrtvom raskomadanom jadniku.
A i mede mi je žao, on je samo živio u svojoj šumi........
A i mede mi je žao, on je samo živio u svojoj šumi........
Tested in fire
-
Deckardcain
- Pozornik

Ja iz gornjeg teksta nigdje nisam pročitao da su ostatci nesretnika na trećoj slici iz medina želuca.
Iz teksta sam zaključio da su na trećoj slici su ostaci nesretne žrtve kojoj je medvjed očito pojeo noge, a u želucu medvjeda su nađeni ostatci od bar dva čovjeka (ovog sa treće slike i nekog drugog ili neke druge dvojice).
Dakle dio žrtve je pojeden, a dio je ostavljen...
Iz teksta sam zaključio da su na trećoj slici su ostaci nesretne žrtve kojoj je medvjed očito pojeo noge, a u želucu medvjeda su nađeni ostatci od bar dva čovjeka (ovog sa treće slike i nekog drugog ili neke druge dvojice).
Dakle dio žrtve je pojeden, a dio je ostavljen...
-
long range
- Razvodnik

Ma iskreno, ne vjerujem da je treca slika uopče povezana sa prve dvije slike. Nekako mi se goli torzo, ostaci traperica i bijele tenisice ne slažu sa odjecom i obučom nekog ko obilazi planine. Ne kažem da nije medina žrtva, ali da je trkac ne bi bio u trapericama, iako sa amerikancima nikad ne znaš.
Tested in fire
- Original_G
- Cinker - bojna

Medvjed ljudožder
Prije par godina u Rumunjskoj sam videl plakate "kamperi oprez - medvjedi !!" na engleskom, kad sam pital kaj je to, rekli su da englezi kampiraju po sumama pa ih svako tolko pojedu medvjedi 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
pojeo bi taj medo i renđera sa slike.... da momak nije imao močan poluautomat pri ruci !!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Da je imao kakvu CB kremenjaču i njega bi medo ogulio k'o bananu...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
nevirujen kad bi te nesto od 730 kg pocelo grist i skakat po tebi da bi ti kosti ostale u komadu ( sto je slucaj na 3. slici )...
vise mi slici kao posljedica napada kojota
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mozda je medo obavio posao i otisao, a lesinari se pogostili naknadno?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
I ja se slažem!!tequila wrote:nevirujen kad bi te nesto od 730 kg pocelo grist i skakat po tebi da bi ti kosti ostale u komadu ( sto je slucaj na 3. slici )...
I am armed I suggest you go rob and kill a Liberal.
-
John Moses
- Razvodnik

Ta slika je stara ko internet sam...nisam niti siguran da nije internet namještaljka.
- technotronic
- Stožerni Narednik

-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Nema ti kod nas problema s medvjedima. Pogotovo tamo gdje ih nema. Ako slučajno doživiš napad medvjeda, pravilna reakcija i pravilan pristup će ti omogućiti da potpuno neozlijeđen izađeš iz svega toga. Ako se držiš ovih smjernica, veličina medvjeda koji te napadne, apsolutno nije bitna. Prvo, u područje gdje ima medvjeda, nipošto ne smiješ ići sam. Medvjedi rijetko napadaju grupu ljudi. Ako se i eventualno desi napad medvjeda na tvoju grupu, najbitnije je da nisi najsporiji u grupi i mislim da nema nikakvih problema.
Sretno s međedima!
Sretno s međedima!
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Pomaze i 44 Mag....a i ne moras biti najbrzi u grupi! 
Head in the City. Hearth in the Field.
e je..ga, ja za backup imam 45ACP, ne zam kako ovi naši ličani reagiraju na takve stvari.
80 ih godina prošlog stoljeća na Plitvičkim jezerima bio je medvjed, točnije medvjedica, koja je ubila par ljuditechnotronic wrote:jel unas zabilježen koji slučaj međeda ubice?
I am armed I suggest you go rob and kill a Liberal.