P: CenterPoint 3-9x40 AO, Mildot
P: CenterPoint 3-9x40 AO, Mildot
http://www.njuskalo.hr/oruzje/centerpoi ... as-5653137
Kupljena je u Detonexu, ja sam je kupio od jednog kolege sa jednog foruma, tako da NEMAM PAPIRE, no ako baš zahtijevate probam mu se javiti da mi kopira račun. U svakom slučaju, nije klon sa e-baya.
Uz optiku dolazi dvodjelni 22mm nosač te jednodijelni 11mm nosač.
Optika je odlična, drži nulu bez beda na mojoj 16J hw97, nikad problema s njom (što god sam kukao, bilo je do mene, ne do hardwarea
)
Optika je neoštećena, leće su neizgrebane. Jedina stvar koju moram prijaviti je jedna plitka ogrebotina na tubusu koju sam zaradio kad optiku nisam dovoljno učvrstio u nosaču, pa mi se tokom pucanja pomakla. Po potrebi naravno postam slike.
Komplet dajem za 400 kuna za forumaše, mislim da je ok cijena.
Ako možda imate dampa mounts za optiku s 30mm tubusom, to bi bilo jebenoooooo
U svakom slučaju, javite se ako ste zainteresirani
hvala i pozz
shoki
Kupljena je u Detonexu, ja sam je kupio od jednog kolege sa jednog foruma, tako da NEMAM PAPIRE, no ako baš zahtijevate probam mu se javiti da mi kopira račun. U svakom slučaju, nije klon sa e-baya.
Uz optiku dolazi dvodjelni 22mm nosač te jednodijelni 11mm nosač.
Optika je odlična, drži nulu bez beda na mojoj 16J hw97, nikad problema s njom (što god sam kukao, bilo je do mene, ne do hardwarea
Optika je neoštećena, leće su neizgrebane. Jedina stvar koju moram prijaviti je jedna plitka ogrebotina na tubusu koju sam zaradio kad optiku nisam dovoljno učvrstio u nosaču, pa mi se tokom pucanja pomakla. Po potrebi naravno postam slike.
Komplet dajem za 400 kuna za forumaše, mislim da je ok cijena.
Ako možda imate dampa mounts za optiku s 30mm tubusom, to bi bilo jebenoooooo
U svakom slučaju, javite se ako ste zainteresirani
hvala i pozz
shoki