Pomoc! Sajla za mini busilicu Einhell
Pomoc! Sajla za mini busilicu Einhell
Taman sam usred posla (radim neke tampere i stalke za lule) i vrisne mi ona "zubarska" sajla, produžetak za Einhellovu mini busilicu..
Jel ima netko takvu da mu ne treba?
Ako ne kupuje se Dremel ili Proxxon sa istom.. Neki savjet? jeftinija, skuplja...

Jel ima netko takvu da mu ne treba?
Ako ne kupuje se Dremel ili Proxxon sa istom.. Neki savjet? jeftinija, skuplja...

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Pomoc! Sajla za mini busilicu Einhell
ja imam Proxxon komplet... za ono sto mi je trebala mi je vrijedila svake kune... iako je sama sajla kostala vjerojatno kao cijeli einhell komplet =/
e da, ja sam uzeo onaj slabiji ali brzi komplet cini mi se... jedino sto bi sada uzeo taj malo jaci... dobro je to sto je motor posebno od napajanja a sajla se moze skinuti bez problema... tako da mozes pojedinacno zamjeniti ako nesto od segmenata rikne... ako se dobro sjecam cijena motor 333kn, ispravljac/napajanje 178kn, sajla isto tako negdje oko 180kn...
e da, ja sam uzeo onaj slabiji ali brzi komplet cini mi se... jedino sto bi sada uzeo taj malo jaci... dobro je to sto je motor posebno od napajanja a sajla se moze skinuti bez problema... tako da mozes pojedinacno zamjeniti ako nesto od segmenata rikne... ako se dobro sjecam cijena motor 333kn, ispravljac/napajanje 178kn, sajla isto tako negdje oko 180kn...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Meni je drazi Dremmel no ni Proxon nije los, ali ako ti se da voziit do mene mislim da imam novu nekoristenu koja ti treba ....
Nemoguće je Nemoguće
naruči da ti iz servisa pošalju pouzećem, dobiješ ju za dva-tri dana
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm