PACIJENT
PACIJENT
Ako ne netko pratio malo oglase sigurno je primjetio ovo:
http://www.njuskalo.hr/korisnik/wildey475mag
Pitanje je da li covjek doda malo zlata u svaki komad koji kupi pa zasto vrijedi 3 x vise od neke trzisne vrijednsoti ili se samo hvali sa onim sto ima....
????
http://www.njuskalo.hr/korisnik/wildey475mag
Pitanje je da li covjek doda malo zlata u svaki komad koji kupi pa zasto vrijedi 3 x vise od neke trzisne vrijednsoti ili se samo hvali sa onim sto ima....
????
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Re: PACIJENT
Lex,
Kad sam kliknuo na tvoj link, iznad oglasa je pisalo:
"Erekcija tvrda kao kamen."
Mozda je to uracunato u cijenu?

Kad sam kliknuo na tvoj link, iznad oglasa je pisalo:
"Erekcija tvrda kao kamen."
Mozda je to uracunato u cijenu?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Pozdrav svima!
Mislim da je čovjek pravi rasipnik i da mu to nitko neće kupiti iz moralnih razloga, jer kad netko nešto prodaje u bescijenje, savjest bi me pekla da to kupim. Čovjek mora cijeniti svoje da bi bio sposoban cijeniti tuđe.
U oglasu je ispuštena informacija da ručak i jednu do dvije runde nakon uspješne trgovine plaća kupac, ali to ne amnestira prodavatelja od etikete rasipnika. Lako je sve badava prodati!
Mislim da je čovjek pravi rasipnik i da mu to nitko neće kupiti iz moralnih razloga, jer kad netko nešto prodaje u bescijenje, savjest bi me pekla da to kupim. Čovjek mora cijeniti svoje da bi bio sposoban cijeniti tuđe.
U oglasu je ispuštena informacija da ručak i jednu do dvije runde nakon uspješne trgovine plaća kupac, ali to ne amnestira prodavatelja od etikete rasipnika. Lako je sve badava prodati!
zvaojedan čovjek tog kretena nedavno.. i pravio se glup kao da je zainteresira za onu cz za 15000 kuna... čak se pravio budala i veli; ma vrijedi ta cz i više to je vrh svijeta i još svašta nadodao... i dogovorili se naći po kiši u centru omiša... opisao prodavač sebe... i kada ide debil nakon određenog vremena i nosi kuferčić.. naravno nitko mu nije došao, nakon što je zvao par puta naravno nitko mu se nije javljao, samo je dobio na kraju poruku "konjino"....