Hrvatima Herceg - Bosne 111 godina!!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Hrvatima Herceg - Bosne 111 godina!!
Zanima me vaše mišljenje o ovim presudama, po meni je ovo krajnje nečuveno i bezobrazno! Kakav je... udruženi zločinački pothvat i to na čelu sa pokojnim dr. Franjom Tuđmanom, ove presude su po meni krajnji apsurd, i stoga se nadam i vjerujem da će u drugostupanjskom postupku biti srušene! Pa zar smo trebali dopustiti da nas srbočetnička banda i bošnjaci izbrišu sa stoljetnih ognjišta? Samo još da se osvrnem na izjavu B. Izetbegovića koji je rekao da su dobili što su zaslužili, u pa Bakire jebem ti sve po spisku i to od početka tvoje loze pa do današnjih dana!! 
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Re: Hrvatima Herceg - Bosne 111 godina!!
Gadi mi se... to je sve što mogu reći...
Jer... sve dalje sigurno nebi bilo prikladno za forum... pa bolje da ne kažem...
Jer... sve dalje sigurno nebi bilo prikladno za forum... pa bolje da ne kažem...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Nema smisla sa ovom temom na ovom forumu....jer ako svi kazu sto misle onda ce udba imati razloga da sumnja u subverzivno delovanje i potencijalno opasne gradjane kojima treba u svakom slucaju odeziti oruzje i slobodu...Admine GASI TO dok je vrijeme !!!
Nemoguće je Nemoguće
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Nisam mogao šutjeti pa sam s nekim morao podijeliti ovo što me je potreslo, ali presude su čisti bezobrazluk i apsurd!
Presude ne drže vodu, pa niti nemaju veze s zdravim umom,.... pa će ih odvjetnički tim lako oboriti....bez brige....i sam Hag je čisti apsurd pa tako i ovo ne treba preosobno doživljavati....
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Papilon wrote:Presude ne drže vodu, pa niti nemaju veze s zdravim umom,.... pa će ih odvjetnički tim lako oboriti....bez brige....i sam Hag je čisti apsurd pa tako i ovo ne treba preosobno doživljavati....
Papi hvala ti na ovim utješnim riječima, i ja sam siguran da će u drugostupanjskom postupku biti oslobođeni!
Bilo bi finije sa manje politike na ovima vako stranicama.
Glupo je samo sto su Hrvati i muslimani okrenuli cijevi jedni na druge.....
samo so tje glupo, a ja sam zahvalan braci hrvatima HVO i HV u mnogim pogledima.
Koliko cijenim moga strica i mojih 64 rodzaka koji su ubijeni toliko cijeni Blaza Ktaljevica
Antu Gotovinu i Mladena Markaca i mnoge ostale. Neke stvari moraju se Objektivno posmatrati
Glupo je samo sto su Hrvati i muslimani okrenuli cijevi jedni na druge.....
samo so tje glupo, a ja sam zahvalan braci hrvatima HVO i HV u mnogim pogledima.
Koliko cijenim moga strica i mojih 64 rodzaka koji su ubijeni toliko cijeni Blaza Ktaljevica
Antu Gotovinu i Mladena Markaca i mnoge ostale. Neke stvari moraju se Objektivno posmatrati
Imam za to materijala i povijesnih događanja koje su uzročno-posljedične sveze; mislim da nema smisla navoditi ih, nabrajati ili linkati..... imaš naše braniteljske portale pa pročitaj više o svemu,...... što smo bili, gdje, i zašto smo krv svoju lili,.... za Domovinu, ma koliko to danas zvučalo apsurdno, onda je bilo od životnog značaja, poglavito u Bosanskoj Posavini....ali i za Hrvatsku u cjelosti...to je ipak povijest!!!
Ajde lipi moji ZDS!
Ajde lipi moji ZDS!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....