Hrvatima Herceg - Bosne 111 godina!!

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Hrvatima Herceg - Bosne 111 godina!!

Post by PUNISHER1987 » 01 Jun 2013, 12:12

Zanima me vaše mišljenje o ovim presudama, po meni je ovo krajnje nečuveno i bezobrazno! Kakav je... udruženi zločinački pothvat i to na čelu sa pokojnim dr. Franjom Tuđmanom, ove presude su po meni krajnji apsurd, i stoga se nadam i vjerujem da će u drugostupanjskom postupku biti srušene! Pa zar smo trebali dopustiti da nas srbočetnička banda i bošnjaci izbrišu sa stoljetnih ognjišta? Samo još da se osvrnem na izjavu B. Izetbegovića koji je rekao da su dobili što su zaslužili, u pa Bakire jebem ti sve po spisku i to od početka tvoje loze pa do današnjih dana!! :A10:
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.

Hawk
Satnik
Satnik

Re: Hrvatima Herceg - Bosne 111 godina!!

Post by Hawk » 01 Jun 2013, 12:43

Gadi mi se... to je sve što mogu reći...
Jer... sve dalje sigurno nebi bilo prikladno za forum... pa bolje da ne kažem...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 01 Jun 2013, 17:29

Nema smisla sa ovom temom na ovom forumu....jer ako svi kazu sto misle onda ce udba imati razloga da sumnja u subverzivno delovanje i potencijalno opasne gradjane kojima treba u svakom slucaju odeziti oruzje i slobodu...Admine GASI TO dok je vrijeme !!!
Nemoguće je Nemoguće

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 01 Jun 2013, 19:01

Nisam mogao šutjeti pa sam s nekim morao podijeliti ovo što me je potreslo, ali presude su čisti bezobrazluk i apsurd!

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 01 Jun 2013, 19:49

Presude ne drže vodu, pa niti nemaju veze s zdravim umom,.... pa će ih odvjetnički tim lako oboriti....bez brige....i sam Hag je čisti apsurd pa tako i ovo ne treba preosobno doživljavati....
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 02 Jun 2013, 17:19

Papilon wrote:Presude ne drže vodu, pa niti nemaju veze s zdravim umom,.... pa će ih odvjetnički tim lako oboriti....bez brige....i sam Hag je čisti apsurd pa tako i ovo ne treba preosobno doživljavati....

Papi hvala ti na ovim utješnim riječima, i ja sam siguran da će u drugostupanjskom postupku biti oslobođeni!

D_Magnum
Razvodnik
Razvodnik

Post by D_Magnum » 15 Jun 2013, 17:06

Bilo bi finije sa manje politike na ovima vako stranicama.

Glupo je samo sto su Hrvati i muslimani okrenuli cijevi jedni na druge.....
samo so tje glupo, a ja sam zahvalan braci hrvatima HVO i HV u mnogim pogledima.
Koliko cijenim moga strica i mojih 64 rodzaka koji su ubijeni toliko cijeni Blaza Ktaljevica
Antu Gotovinu i Mladena Markaca i mnoge ostale. Neke stvari moraju se Objektivno posmatrati

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 15 Jun 2013, 19:40

Imam za to materijala i povijesnih događanja koje su uzročno-posljedične sveze; mislim da nema smisla navoditi ih, nabrajati ili linkati..... imaš naše braniteljske portale pa pročitaj više o svemu,...... što smo bili, gdje, i zašto smo krv svoju lili,.... za Domovinu, ma koliko to danas zvučalo apsurdno, onda je bilo od životnog značaja, poglavito u Bosanskoj Posavini....ali i za Hrvatsku u cjelosti...to je ipak povijest!!!
Ajde lipi moji ZDS!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....

Post Reply