Svatko želi biti Nutnfancy ili hickok45
Re: Svatko želi biti Nutnfancy ili hickok45
Dobra su ova dvojica koje spominjes ali ovaj lik je spaljen totalno....
12 metaka iz revolvera sa punjenjem za manje od 3-sec....
http://www.youtube.com/watch?v=lLk1v5bSFPw
12 metaka iz revolvera sa punjenjem za manje od 3-sec....
http://www.youtube.com/watch?v=lLk1v5bSFPw
Nemoguće je Nemoguće
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Ovaj lik je toliko zbunjen da ni on sam ne zna što mu se događa!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
glupavo derle
meni je i onaj nutfancy iritantan lik, izgleda kao božićno drvce načičkan.. ja pratim dva kanala sierra645 i OilTheGun
meni je i onaj nutfancy iritantan lik, izgleda kao božićno drvce načičkan.. ja pratim dva kanala sierra645 i OilTheGun
-
Gaston Glock
- Pozornik

hickock45
Iraqveteran8888
sootch00
Sturmgewehre
a Nutnfancy mi je dosadan...
Hickock ubjedljivo najbolji
Iraqveteran8888
sootch00
Sturmgewehre
a Nutnfancy mi je dosadan...
Hickock ubjedljivo najbolji
naišao sam na ovu ispovijest
malo više cijenim nutfancya sada
https://www.youtube.com/watch?v=lJiOw1k7Sb0
poslao tipu kojeg ne poznaje 50$za kupnju prvog oružja nakon što mu je ovaj postavio par pitanja
malo više cijenim nutfancya sada
https://www.youtube.com/watch?v=lJiOw1k7Sb0
poslao tipu kojeg ne poznaje 50$za kupnju prvog oružja nakon što mu je ovaj postavio par pitanja
Najgledaniji je fps Russia ali je dosadan i usmjeren previse prema nekom high tec oruzju isto kao i Nutnfancy kod kojeg je sve maskirno,plasticno sa red dotovima i optikama,i na Garanda bi stavio red dot i ofarbao ga u maskirno, a hitckok 45 mi je king,kralj,najbolji,vrlo realan,cesto puca iz zanimljivih povjesnih primjeraka,obradi njihovu povijest i sve zacini svojim humorom.Izvadi Stena i kaze pogledajte ovo prekrasno drvo.Cudi se zasto AK ne zaglavi nakon jednog okvira metaka,ma king.
Meni je isto Hickok45 najbolji, pa iraqveteran8888 (bio mi je nabolji dok je onaj starček sa bradom Barry bil živ) pa sootch00, znam pogledati i Mitchuleka.
Fpsrussia je idiot. Nutfancy iako trčkara šaren kao papagaj, kako sam shvatio prof je vojnik, ima realan odnos prema oružju tj. razlikuje stvarne potrebe korisnika od onoga što tržište sugerira npr. dati 3k $ ili € za pušku u kal. 308 je po njemu suludo i tako
..
Pred koji dan sam na jubitou naša još jedan kanal Tiborosaurusrex. Pogledao sam dva uratka čini se dobar
..
Pred koji dan sam na jubitou naša još jedan kanal Tiborosaurusrex. Pogledao sam dva uratka čini se dobar
Svako neka si kupi ono sto si moze priustiti i odrzavati, no takva izjava je " bedasta ", zasto onda vrhunske MATCH puske u 308W ne mozes kupiti ispod 3K Eura kada cijena nema veze sa kvalitetom....???sjekira wrote:.... 3k $ ili € za pušku u kal. 308 je po njemu suludo............
BMX i Mecka i Audi su i dalje barem 2 x skuplji od Koreanaca a za bolje modele moras stati u red cekanja ??
Nemoguće je Nemoguće
sjekira wrote:Fpsrussia je idiot. Nutfancy iako trčkara šaren kao papagaj, kako sam shvatio prof je vojnik, ima realan odnos prema oružju tj. razlikuje stvarne potrebe korisnika od onoga što tržište sugerira npr. dati 3k $ ili € za pušku u kal. 308 je po njemu suludo i tako
..
To je,prilicno je realan i objektivan to priznajem.Jos ako je nekada objasnjavao da 308 nije kao kalibar nekim cudom precizniji od npr 30-06,7,62x54r,8x57 i sl nego je jednostavno komercijalniji kalibar i imas vise proizvodjaca match streljiva i pusaka u tom kalibru,prihvacen je kao standard e onda ga ljubim
Last edited by Darko11 on 17 May 2014, 17:10, edited 1 time in total.
u konkretnom slučaju nije bila riječ o natjecateljskom oružju, trebao sam to naglasiti. BR je ipak posebna kategorija, ne pratim, ali sumnjam da se natjecatelji odlučuju za .308
evo našao sam i video koji sam sinoć pogledao.. https://www.youtube.com/watch?v=GimLxdHYhGQ i držim da ima pravo
Ne bas na razini BR ali inace.Prevladava misljenje da su Americki kalibri precizniji kao kalibri.U biti nisu precizniji kalibri nego jednostavno prevladaju na trzistu vrhunskih pusaka i streljiva.Ameri ih nametnu na to trziste jer su vodeci u tom sportu.Match puska u 7,62x39 kad bi postojala i sa match streljivom bila bi jednako precizna kao bilo koja 223.Cini mi se da je on to jednom objasnjavao ali nisam siguran,a i logika namece.308 je nastao kao slucajan prelaz vojske na intermediate metak ali u biti su fulali i nisu napravili intermediate nego full power metak nesto slabiji od 30-06 pa su presli na 223.U biti tada je 308 bio visak,greska.sjekira wrote:u konkretnom slučaju nije bila riječ o natjecateljskom oružju, trebao sam to naglasiti. BR je ipak posebna kategorija, ne pratim, ali sumnjam da se natjecatelji odlučuju za .308
Last edited by Darko11 on 17 May 2014, 17:19, edited 1 time in total.
https://www.youtube.com/user/TiborasaurusRex/featuredsjekira wrote: Pred koji dan sam na jubitou naša još jedan kanal Tiborosaurusrex. Pogledao sam dva uratka čini se dobar
ameri vole 308 i ne rijetko mu daju atribute koje nema.. meni je dobar jer mi je cijenom prihvatljiviji.. da imam love i želim se natjecati tražio bi neki drugi. Njihovo mišljenje, kako sam shvatio uvelike oblikuje vojska, .308 je "vojno" streljivo, no kako čitam pred par dana USMC za snajperski kalibar uvodi .300WDarko11 wrote:Ne bas na razini BR ali inace.Prevladava misljenje da su Americki kalibri precizniji kao kalibri.U biti nisu precizniji kalibri nego jednostavno prevladaju na trzistu vrhunskih pusaka i streljiva.Ameri ih nametnu na to trziste jer su vodeci u tom sportu.Match puska u 7,62x39 kad bi postojala i sa match streljivom bila bi jednako precizna kao bilo koja 223.Cini mi se da je on to jednom objasnjavao ali nisam siguran,a i logika namece.308 je nastao kao slucajan prelaz vojske na intermediate metak ali u biti su fulali i nisu napravili intermediate nego full power metak nesto slabiji od 30-06 pa su presli na 223.U biti tada je 308 bio visak,greska.sjekira wrote:u konkretnom slučaju nije bila riječ o natjecateljskom oružju, trebao sam to naglasiti. BR je ipak posebna kategorija, ne pratim, ali sumnjam da se natjecatelji odlučuju za .308
Tu vjerovatno ima jako puno istine, no detalje oko razvoja znaju samo oni a mi mozemo pogadjati do mile volje. Iamju toliko pusaka u svim kalibrima koje pozele tako da ne vidim potrebu za nekim "sluzbenim" uvodjenjem novog kalibra ??? ( Ali ako stvari pogledamo sa ekonomske strane onda je sasvim logicno da treba nakon nekog X-vremena uvesti nesto novo kako bi se pokrenula masinerija i cirkulacija love ) !!sjekira wrote:..... kako sam shvatio uvelike oblikuje vojska, .308 je "vojno" streljivo, no kako čitam pred par dana USMC za snajperski kalibar uvodi .300W
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

sjekira wrote:evo našao sam i video koji sam sinoć pogledao.. https://www.youtube.com/watch?v=GimLxdHYhGQ i držim da ima pravo
Bas pogledao,definitivno drzim da ima pravo posebno kad to kaze covjek njegova iskustva al jbga ,neki daju tisuce eura za sacmaricu,vrstu oruzja koja ima cijev precizne izrade na razini vodovodne,malo metala i udarnu iglu