P: Walther P38
P: Walther P38
Prodajem Walther P38.
Proizveden u Waltherovoj tvornici u 1. serijama prije prelaska na označavanje tvornica sa slovnim oznakama.
U '80-tima naknadno uređivan (stavljena nova cijev od Walther P1, plastične drške od P1, bruniran). Posao je odradila dobra radiona (državna) pa je vrlo kvalitetan, ali nažalost više nije kolekcionarski komad.
Zbog nove cijevi izvrsna grupa pogodaka.
Bio je u vlasništvu SUP-a RH do svibnja 1990. kad je poklonjen profesoru kriminalistike (posjedujem presliku rješenja o poklanjanju).
Cijena: 2.500 kuna.
Kontakt putem privatne poruke.
Proizveden u Waltherovoj tvornici u 1. serijama prije prelaska na označavanje tvornica sa slovnim oznakama.
U '80-tima naknadno uređivan (stavljena nova cijev od Walther P1, plastične drške od P1, bruniran). Posao je odradila dobra radiona (državna) pa je vrlo kvalitetan, ali nažalost više nije kolekcionarski komad.
Zbog nove cijevi izvrsna grupa pogodaka.
Bio je u vlasništvu SUP-a RH do svibnja 1990. kad je poklonjen profesoru kriminalistike (posjedujem presliku rješenja o poklanjanju).
Cijena: 2.500 kuna.
Kontakt putem privatne poruke.
I tako tece jos jedan dan manje do penzije...
-
long range
- Razvodnik

Re: P: Walther P38
Ima dosta poklonjenih pištolja koji nikad nisu kasnije registrirani. Ima li taj papire?
Tested in fire
Odgovor na pitanje "long range"-a:
Ustvari odgovor je, kao i pitanje, suvišan. Mislim da smo svi na ovom forumu dovoljno ozbiljni da se bavimo isključivo legalnim oružjem.
Dakle, pištolj je uredno registriran. Trenutno kao sportski, kod prethodnog vlasnika je bio lovački.
Za "ćuturicu":
Opet nisam uhvatio vremena da isprobamo nešto drugo
Za "lex-lutor"-a:
Pa odrastanje uz neke serije i filmove me uvijek poticalo na nabavke nekih pištolja... zbog James Bonda sam uvijek želio Walthera PPK, zbog "partizanskih" filmova i serija Walthera P-38... čovjek ne miruje dok ne ostvari dječačke snove
Još me progoni Colt 1911.
I svim ostalim forumašima:
Cijena spuštena na 1.900,00 Kn.
Ustvari odgovor je, kao i pitanje, suvišan. Mislim da smo svi na ovom forumu dovoljno ozbiljni da se bavimo isključivo legalnim oružjem.
Dakle, pištolj je uredno registriran. Trenutno kao sportski, kod prethodnog vlasnika je bio lovački.
Za "ćuturicu":
Opet nisam uhvatio vremena da isprobamo nešto drugo
Za "lex-lutor"-a:
Pa odrastanje uz neke serije i filmove me uvijek poticalo na nabavke nekih pištolja... zbog James Bonda sam uvijek želio Walthera PPK, zbog "partizanskih" filmova i serija Walthera P-38... čovjek ne miruje dok ne ostvari dječačke snove
Još me progoni Colt 1911.
I svim ostalim forumašima:
Cijena spuštena na 1.900,00 Kn.
I tako tece jos jedan dan manje do penzije...
lex-lutor wrote:Meni je fora, podjesca me na seriju OTPISANI...