(prvi) Tanfoglio Limited Custom Xtreme 9x19 mm
(prvi) Tanfoglio Limited Custom Xtreme 9x19 mm
...Tanfoglio Limited Custom Xtreme 9x19 mm...

μολὼν λαβέ
Re: Prvi....
Uporiste za palac slabije ruke, "gas pedala". Bolja odnosno laksa kontrola trzaja kod brzog pucanja.berbenn wrote:Ma cemu sluzi ta poluga , prva sprijeda?
μολὼν λαβέ
Meni to više izgleda ko uporište za nogu za slučaj oslobađanje zaglavljene navlakeLemi_O2 wrote:Uporiste za palac slabije ruke, "gas pedala". Bolja odnosno laksa kontrola trzaja kod brzog pucanja.berbenn wrote:Ma cemu sluzi ta poluga , prva sprijeda?
Šalim se naravno....predivan pištolj.....moja tiha patnja od pelena na ovamo. Čestitke.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Thumb rest je odlican ergonomski dodatak! Sad mi bas pade napamet, ima li gde to za nabaviti?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
ima, ovisno o modelu naravno:jolly wrote:Thumb rest je odlican ergonomski dodatak! Sad mi bas pade napamet, ima li gde to za nabaviti?
za Tanfoglio
https://www.ericgrauffelonlineshop.com/ ... it_search=
CZ isto ima u svom webshopu
μολὼν λαβέ
Cestitke novom vlasniku
Meni definitivno jedan od naj naj ljepsih pistolja na trzistu..
A sto se tice " pajsera ili poluge ili odmaraca za palac " po mom misljenju pase na ovu eleganciju kao SAKA U OKO !!!
Meni definitivno jedan od naj naj ljepsih pistolja na trzistu..
A sto se tice " pajsera ili poluge ili odmaraca za palac " po mom misljenju pase na ovu eleganciju kao SAKA U OKO !!!
Nemoguće je Nemoguće
Nije da mi je thumb rest prijeko potreban, posto ionako ne pucam dinamiku ( a kakvo je stanje kod nas sa IPSC, pitanje je i kad cu
μολὼν λαβέ
- jolly
- Cinker - bojna

Lex ako cemo biti iskreni, pogledaj samo u sta se vrhunsko sportsko oruzje danas prevtara, covjek bi pomislio u novu seriju ergonomskih "Bosh" busilica.lex-lutor wrote: A sto se tice " pajsera ili poluge ili odmaraca za palac " po mom misljenju pase na ovu eleganciju kao SAKA U OKO !!!
Tako da mene taj izgled bas ne smeta. Da je taj kuplung sav crn, manje bi badao oci. ja bih rado monitirao tako nesto. (eh, sad opet nisam na miru)
Kao lokal-patriota moram reci IDPA poligon u Rijeci je redovno u funkciji.Lemi_O2 wrote:: a kakvo je stanje kod nas sa IPSC, pitanje je i kad cu). .
Rijeka ima sve bolje uvjete za strijelce!
Tu ti je prilika ako imas volje za dolazak. S time da je uvjet da se polozi safety tecaj teoretski + prakticno.
Turn better into best!
E jbg. vaš je Bandić po tom pitanju bolji. Al mi u Zg zato imamo predivnih fontana i vodoskoka koje vrijede neusporedivo više od tih vaših bezveznih poligona i streljana....pihjolly wrote:lex-lutor wrote:
Kao lokal-patriota moram reci IDPA poligon u Rijeci je redovno u funkciji.
Rijeka ima sve bolje uvjete za strijelce!
Tu ti je prilika ako imas volje za dolazak. S time da je uvjet da se polozi safety tecaj teoretski + prakticno.
- jolly
- Cinker - bojna

Ali, zaista kako cujem od decki iz ZG, stanje kod vas je lose:
Streljana na Maksimiru privremeno zatvorena, vrpacanski potok ima radno vrijeme koje ne odgovara svakom, jedino je otvorena ova od "Las", ali je samo 20 m.
Nego kad spomeu "Las", vidim na web stranicam da imaju shooting cinema za treniranje. Jesi li probao kad to? To mi je bas zelja jednom probati.
Ako si probao opisi malo detalje? Da li se moze doci to isprobati?
Turn better into best!
Gdje ima u okolici Zagreba, imas kakav broj ili kontakt adresu?Spinnaker wrote:Ma ima streljana. Samo treba potegnuti koji kilometar. I platiti clanarinu, of kors
μολὼν λαβέ
Nisam vidio nikakav interaktivni sustav u Lasu, da radi. Samo razlicite projicirane mete ili situacije.jolly wrote:![]()
![]()
Duhovito!
Streljana na Maksimiru privremeno zatvorena, vrpacanski potok ima radno vrijeme koje ne odgovara svakom, jedino je otvorena ova od "Las", ali je samo 20 m.
Nego kad spomeu "Las", vidim na web stranicam da imaju shooting cinema za treniranje. Jesi li probao kad to? To mi je bas zelja jednom probati.
μολὼν λαβέ
- jolly
- Cinker - bojna

Steta, prema slici na internetu dosao sam valjda do krivog zakljucka.
- Attachments
-
- LAS.jpg (4.7 KiB) Viewed 992 times
Turn better into best!
Da, sramota je da u jednom Zagrebu nema stazna streljana 25 metara na koju možeš doći sa svojim ili iznajmiti oružje tamo bez da plačaš godišnju članarinu od 400 do 700 kuna. Las je ok ali nije stazna tj. ako neko puca na 10 metara onda ti nemreš pucat na 15 ili 20 metara radi sigurnosti nego se morate dogovorit na kolko metara če te pucati. Shooting cinema radi, al pošto se dodatno naplačuje mislim da ga najviše koriste za razne tečajeve zaštitara ili slićno. Uvjek se volim prisjetiti "Domagojevih strijelaca" u Jankomiru `90-ih godina. To je bila prava streljana kakvu bi trebalo ponoviti u Zg. a mislim i u svakom gradu. Ne sjećam se kolioko je staza bilo al ih je bilo sigurno 7-8. Kafić u sklopu streljane....ma...raj za svakog tko voli otić i ispucat se. Kolko se sjećam bilo je čak i dosta povoljno iznajmljivannje pištolja raznih marki. Al jbg. sada smo 50 godina u rikvercu sa time pa bumo morali pričekat 100-tinjak godina valda.jolly wrote:![]()
![]()
Duhovito!
- jolly
- Cinker - bojna

Nisam nikad prije cuo za "Domagojeve strijelce".
Kako je prica zavrsila, zasto su prestali s radom i sta je sad s njihovim prostorijama (Streljanom)? Ako je jednom radila, mozda se moze ponovo otvoriti?
Kako je prica zavrsila, zasto su prestali s radom i sta je sad s njihovim prostorijama (Streljanom)? Ako je jednom radila, mozda se moze ponovo otvoriti?
Turn better into best!
Da, svi kazu da je bila odlicna streljana. A kako i ne bi kad je gazda bio unuk od "gazde". 
μολὼν λαβέ