Kupujem cijev 28" za Mossberg 500
Kupujem cijev 28" za Mossberg 500
Kupujem cijev za Mossberg 500 tj.Maverick 88 PAS cal 12.
Tražim cijev od 28".
Kontakt mob 098834173
Tražim cijev od 28".
Kontakt mob 098834173
Re: Kupujem cijev 28" za Mossberg 500
Sa cokovima ili bez? Mislim da ti je jedna na njuskalu bez cokova uz nabavnu za 1500 kuna. Nalazi se u Rakovici. Dao bi ju za 1400
BUM BUM...
Usput, ja jos uvijek trazim ako netko ima duplu pa da od nje napravim slug. Isto mossberg 500, 5+1 metak model
BUM BUM...
To je jako povoljno jer recimo nova košta cca 500 eura.berbenn wrote:Sa cokovima ili bez? Mislim da ti je jedna na njuskalu bez cokova uz nabavnu za 1500 kuna. Nalazi se u Rakovici. Dao bi ju za 1400
Na moju žalost ta cijev je prodana,zakasnio sam.berbenn wrote:Sa cokovima ili bez? Mislim da ti je jedna na njuskalu bez cokova uz nabavnu za 1500 kuna. Nalazi se u Rakovici. Dao bi ju za 1400
Potraga i dalje traje..
Ako maš neki link gdje si to nasao,bio bih zahvalan da ga podijeliš ovdje.AR15 fan wrote:To je jako povoljno jer recimo nova košta cca 500 eura.berbenn wrote:Sa cokovima ili bez? Mislim da ti je jedna na njuskalu bez cokova uz nabavnu za 1500 kuna. Nalazi se u Rakovici. Dao bi ju za 1400
Nasao sam na Mossberg ovoj web stranici takvu cijev za 165 USD ali daleko je Amerika a i poprilično zakljucana za izvoz takve vrste robe.
Brownells Njemačka, ali nažalost tamo ti je traženi model 28" na dobavu iz USA za 6 do 12 tjedana.mladenko wrote:Ako maš neki link gdje si to nasao,bio bih zahvalan da ga podijeliš ovdje.AR15 fan wrote:To je jako povoljno jer recimo nova košta cca 500 eura.berbenn wrote:Sa cokovima ili bez? Mislim da ti je jedna na njuskalu bez cokova uz nabavnu za 1500 kuna. Nalazi se u Rakovici. Dao bi ju za 1400
Nasao sam na Mossberg ovoj web stranici takvu cijev za 165 USD ali daleko je Amerika a i poprilično zakljucana za izvoz takve vrste robe.
https://www.brownells-deutschland.de/BA ... -631000302
Kako je kupiti preko brownellsa? Treba li papirologija?
BUM BUM...
Za narudžbu cijevi ti ne znam odgovor, treba ih kontaktirati. Mogu ti samo reći za dijelove oružja tipa ciljnika, kundaka, dijelova za spremnika, drški... to najnormalnije možeš naručiti kao na bilo kojem web shopu. Pošto nemaš opciju odabrati RH pod narudžbom na predzadnjem koraku imaš mali prozor za upisati poruku za kurirsku službu i za prodavatelja. Tamo napiši da kupac imenom i prezimenom tim i tim ima prebivalište u Republici Hrvatskoj na adresi toj i toj, poštanski broj taj i taj i obavezno navedi broj mobitela +3859... koji već imaš. Poštarina za Sloveniju i Hrvatsku je ista. Uredno će ti poslati doma u Hrvatsku.berbenn wrote:Kako je kupiti preko brownellsa? Treba li papirologija?
Ma da s obzirom da kod nas po zakonu trebaš nabavnu dozvolu za cijev, onda vjerovatno treba i tamo jer smo svi u Uniji. Ima neka razlika vjerovatno, no ne mogu u detalje jer ne znam, pretpostavljam.
nađeš puškara koji će ti ju ugraditi i on će ti ju nabaviti...berbenn wrote:Kako je kupiti preko brownellsa? Treba li papirologija?