IPSC natjecanja 2024
IPSC natjecanja 2024
Pozdrav ekipa,
malo čitam tu na forumu, malo gledam filmiće na YT i jako mi se sviđa IPSC streljaštvo.
Volio bih doći na koje natjecanje pa vidjeti kako to izgleda uživo, ali gotovo da nigdje nema nikakav raspored natjecanja, a i postovi su dosta stari u vezi IPSC-a.
Pa ako netko ima volje da mi napiše ili tu ili na PM, raspored natjecanja, bio bih zahvalan.
Hvala.
Lp
malo čitam tu na forumu, malo gledam filmiće na YT i jako mi se sviđa IPSC streljaštvo.
Volio bih doći na koje natjecanje pa vidjeti kako to izgleda uživo, ali gotovo da nigdje nema nikakav raspored natjecanja, a i postovi su dosta stari u vezi IPSC-a.
Pa ako netko ima volje da mi napiše ili tu ili na PM, raspored natjecanja, bio bih zahvalan.
Hvala.
Lp
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Re: IPSC natjecanja 2024
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Pretpostavljam da pričamo o "IPSC Handgun";
Prvi savjet da položiš sigurnosni ispit ako već nisi, jer nećeš moći pristupiti natjecanju.
Drugi savjet da budeš uz nekog iskusnijeg u klubu tko već odlazi na natjecanja.
Registriraj se na practiscore.com
Kad se registririaš na poveznici https://practiscore.com/search/matches postavi svoju lokaciju. Aplikacija će ti automatski pokazati mečeve u okolici. Klikneš na meč i vidiš detalje, možeš se i prijaviti.
https://www.ipsc.org/matches/calendar.php
Također ovdje možeš vidjeti sve L3 i jače.
Neki mečevi nisu uopće ili nisu još u sustavu, pa treba pratiti facebook stranice klubova.
Od mečeva u Hrvatskoj ove godine trebala bi biti dva L3 natjecanja. Orion kup u Vinkovcima, 25.05.24. i državno prvenstvo u Osijeku, prvi vikend u listopadu.
Vjerujem da će i Vinkovčani i Osječani napraviti bar još po jedno manje natjecanje.
Od ovoga bliže Hrvatskoj (ne znam tvoju točnu lokaciju) ove godine ima:
Mađarska, Balaton - kraj svibnja L3
Austrija, Klagenfurt, Graz - bude često L2 natjecanja, pratiti practiscore
Slovenija - više malih natjecanja po svuda, potražiti na netu njihov "IPSC koledar 2024"
BiH - imaju odličnu L2 ligu na kojoj bude poprilično ljudi. Cazin, Tuzla, Banja Luka, Sarajevo. Traje od travnja do listopada.
Srbija - najslabije znam, imaju dosta L3 natjecanja svake godine.
Prvi savjet da položiš sigurnosni ispit ako već nisi, jer nećeš moći pristupiti natjecanju.
Drugi savjet da budeš uz nekog iskusnijeg u klubu tko već odlazi na natjecanja.
Registriraj se na practiscore.com
Kad se registririaš na poveznici https://practiscore.com/search/matches postavi svoju lokaciju. Aplikacija će ti automatski pokazati mečeve u okolici. Klikneš na meč i vidiš detalje, možeš se i prijaviti.
https://www.ipsc.org/matches/calendar.php
Također ovdje možeš vidjeti sve L3 i jače.
Neki mečevi nisu uopće ili nisu još u sustavu, pa treba pratiti facebook stranice klubova.
Od mečeva u Hrvatskoj ove godine trebala bi biti dva L3 natjecanja. Orion kup u Vinkovcima, 25.05.24. i državno prvenstvo u Osijeku, prvi vikend u listopadu.
Vjerujem da će i Vinkovčani i Osječani napraviti bar još po jedno manje natjecanje.
Od ovoga bliže Hrvatskoj (ne znam tvoju točnu lokaciju) ove godine ima:
Mađarska, Balaton - kraj svibnja L3
Austrija, Klagenfurt, Graz - bude često L2 natjecanja, pratiti practiscore
Slovenija - više malih natjecanja po svuda, potražiti na netu njihov "IPSC koledar 2024"
BiH - imaju odličnu L2 ligu na kojoj bude poprilično ljudi. Cazin, Tuzla, Banja Luka, Sarajevo. Traje od travnja do listopada.
Srbija - najslabije znam, imaju dosta L3 natjecanja svake godine.
Put your money where your mouth is.
- jolly
- Cinker - bojna

Iz inicijalnog posta, zakljucio sam da kolega s foruma vjerojatno jos nema IPSC tecaj i ispit, ali je zainteresiran, pa bi htio vidjeti kako to izgleda.
Turn better into best!
Hvala za brzi info,
nisam još položio sigurnosni, za sada samo sam zainteresiran da bih otišao na koje natjecanje ili trening pogledati malo.
nisam još položio sigurnosni, za sada samo sam zainteresiran da bih otišao na koje natjecanje ili trening pogledati malo.
- jolly
- Cinker - bojna

Kao sto je TImmy napisao, da ne banes samo tako na utakmicu, nazovi neki od klubova koji su ti u blizini i raspitaj se.
Da li mozes pogledati neki trening, mozes li doci kao posmatrac na utakmicu?
Ili jednostavno, da te upute u uclanjenje u klub.
Hint:
Kod upita za uclanjenje trazi klub koji ima pristup IPSC poligonu.
Da li mozes pogledati neki trening, mozes li doci kao posmatrac na utakmicu?
Ili jednostavno, da te upute u uclanjenje u klub.
Hint:
Kod upita za uclanjenje trazi klub koji ima pristup IPSC poligonu.
Turn better into best!