Obavijest
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Obavijest
Krešo Bukvić je izrazio želju da ode sa ovog foruma i povuče sa sobom sve svoje postove.
Budući da sam sada malo gubio vrijeme i proučavao to njegovo tzv. intelektualno vlasništvo, mislim da ćemo mi moderatori vjerojatno izglasat pozitivno tu odluku. Nažalost po korisnike, to znači rupe u diskusijama. Ali bez straha! Osobno mislim da ne gubimo ništa ispunjenjem te želje - na pet stranica koje sam dosada prelistao Krešinih postova (na svakoj cca 25 postova) sam našao okruglo 2 posta vezana za temu o kojoj se priča... ostalo su većinom sarkastični komentari i pokušaji duhovitosti...
Usput, s obzirom da se za te baljezgarije prijetilo i sudom, administrator je rečenom korisniku dodijelio trajni ban sa foruma. O tome će biti i službena obavijest od administratora kada završimo čistiti za Krešom i admin ukloni njegov account. (400 postova posvuda razbacanih nije lako ukloniti u samo jedan dan) - ako uopće odlučimo išta brisat! Ja sam već glasao za.
Za kraj, neka svi prouče pravila foruma. Postove se u pravilu ne briše odlaskom korisnika čak ni na izraziti zahtjev... kome to ne odgovara neka više ne posta.
Budući da sam sada malo gubio vrijeme i proučavao to njegovo tzv. intelektualno vlasništvo, mislim da ćemo mi moderatori vjerojatno izglasat pozitivno tu odluku. Nažalost po korisnike, to znači rupe u diskusijama. Ali bez straha! Osobno mislim da ne gubimo ništa ispunjenjem te želje - na pet stranica koje sam dosada prelistao Krešinih postova (na svakoj cca 25 postova) sam našao okruglo 2 posta vezana za temu o kojoj se priča... ostalo su većinom sarkastični komentari i pokušaji duhovitosti...
Usput, s obzirom da se za te baljezgarije prijetilo i sudom, administrator je rečenom korisniku dodijelio trajni ban sa foruma. O tome će biti i službena obavijest od administratora kada završimo čistiti za Krešom i admin ukloni njegov account. (400 postova posvuda razbacanih nije lako ukloniti u samo jedan dan) - ako uopće odlučimo išta brisat! Ja sam već glasao za.
Za kraj, neka svi prouče pravila foruma. Postove se u pravilu ne briše odlaskom korisnika čak ni na izraziti zahtjev... kome to ne odgovara neka više ne posta.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Re: Obavijest
Kaj je to neka zajebancija ili....????
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Nažalost nije. Krešo je već imao jedan ovakav ispad kad je sam krenuo brisati svoje postove... on je razlog zašto nijedan korisnik više ne može urediti svoj post ako vidi neku grešku da je napisao... Čovjek koji ne želi prihvatiti tuđe znanje (ne mišljenje) i nadrka se kad mu netko nešto pokuša objasnit nema šta tražit ovdje.BOXI wrote:Kaj je to neka zajebancija ili....????
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
ovo je stvarno previse
poslije ove epizode razumijem za restrikcije ali razmislite o pustanju edit tipke bar na 2 sata
poslije ove epizode razumijem za restrikcije ali razmislite o pustanju edit tipke bar na 2 sata
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
ak forum ima tu opciju
na nekim forumima se da to limitirat
pa nek bude i na 1h
al da kad vec posaljem post i vidim da sam fulo
da stignem ispravit
na nekim forumima se da to limitirat
pa nek bude i na 1h
al da kad vec posaljem post i vidim da sam fulo
da stignem ispravit
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mislim da je to pokusano ali da ima samo on ili off opcije,
no istraga ce jos biti provedena detaljnije
no istraga ce jos biti provedena detaljnije
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Lijepo vi sastavite istražno povjerenstvo i na kraju izvjestite javnost, kako bi rekao dr.dr. Ivo.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
- shelby-eleanor
- Desetnik

nije niti nama...Dok! wrote:Gdje je zapravo nastao problem-sraz s Krešom nikako mi nije jasno!!
"A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes,
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."