survajvl noz
- stari-nakovanj
- Desetnik

survajvl noz
bas sam se neki dan zapitao kako to netko prezivi sa survajvl nozem!? da li mu ga trgovac prije prodaje istupi i slomi vrh da se ne samoozljedi?
Re: survajvl noz
vjerojatno istupi i oštricu da se ne poreže. opaka je to stvarca....
- Desetnik

tako je patch, napokon netko tko me razumije 
nego, ova moja tema i jednu skrivenu namjeru. naime, zelim vam reci da ste brisanjem tema u voxu nakon 7/14 dana nakon zadnjeg postanja/pregledavanja napravili odlicnu stvar!! osobno, ostavio bih i malo dulje teme, recimo bar mjesec dana ali i ovako je ok.
evo jedna pohvala jer vidim da se u zadnje vrijeme neki moderatori povlace zbog stresa u svoje odaje, cini se da vam treba
nego, vratimo se mi survavjl manijacima i njihovim zlicama.
nemojte da mi se netko osjeti povrijeden ovim mojim konstatacijama o survavjl stvarima...sve to ide u rok sluzbe!!
nego, ova moja tema i jednu skrivenu namjeru. naime, zelim vam reci da ste brisanjem tema u voxu nakon 7/14 dana nakon zadnjeg postanja/pregledavanja napravili odlicnu stvar!! osobno, ostavio bih i malo dulje teme, recimo bar mjesec dana ali i ovako je ok.
evo jedna pohvala jer vidim da se u zadnje vrijeme neki moderatori povlace zbog stresa u svoje odaje, cini se da vam treba
nego, vratimo se mi survavjl manijacima i njihovim zlicama.
nemojte da mi se netko osjeti povrijeden ovim mojim konstatacijama o survavjl stvarima...sve to ide u rok sluzbe!!
no sikiriki, ne osjećam se povrijđenim niti prozvanim...
e, pitanje je kako preživljavaju osobe koje nemaju survival noževe?! to mi nikada nije bilo jasno....
e, pitanje je kako preživljavaju osobe koje nemaju survival noževe?! to mi nikada nije bilo jasno....
- Satnik

Ne shvacam o cemu se radi ?!
Kakvo otupljivanje i lomljenje vrha ?ž

Kakvo otupljivanje i lomljenje vrha ?ž
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
Kako ne kužiš? Ako imaš nož za preživljavanje, on mora biti tup da bi preživio. jer ako je oštar, nećeš preživjeti....

- Dežurni Dušebrižnik

stari-nakovanj wrote:
Ne treba meni survival nož da bi se udesio njime... sredim se ja podjednako i mesarskim i bowie i bajonetama... po tome ne bi smio imat oštrog noža u kući...
Mogu samo konstatirat da najmanje boli kad te zašije mesarski nož
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....