Prodajem M98 i PAP
Prodajem M98 i PAP
IMAOCU NABAVNE DOZVOLE prodajem M98 I PAP sa 100-injak kom streljiva.Puške su u besprijekornom stanju . Mauser ima oriđiđi njemačke orlove na kučištu zatvarača i uz njega ide ganc nova nigdje ogrebena bajuneta kao i kožni remen i dosta pripadajuće opreme.
Last edited by Anonymous on 26 Jan 2009, 12:26, edited 2 times in total.
Reason: obavezno naglasiti da se oruzje prodaje potpuno legalno.
Reason: obavezno naglasiti da se oruzje prodaje potpuno legalno.
No Peace without Justice !
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Prodajem M98 i PAP
kak' to pap legalan i regan a ima tromblonski nastavak, tromblonski nisan i bajunetu? nebi li to trebalo biti uklonjeno da bi puska bila legalna? u cemu je kvaka?
a cijene?
a cijene?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
PAP je sa svim papirima a spremnik je kod ovlaštenog puškara po sili zakona limitiran.Nikad čuo da bi trebalo ukloniti nastavak i bajunetu u MUP-u nitko to nije uvjetovao osim spremnika .Kada bi se to uklonilo onda to više nebi bio PAP nego ruglo od nečega što je nekad bilo.Sve u kompletu 650€Mike_Torello wrote:kak' to pap legalan i regan a ima tromblonski nastavak, tromblonski nisan i bajunetu? nebi li to trebalo biti uklonjeno da bi puska bila legalna? u cemu je kvaka?
a cijene?
ovo mi je prvi post, pa prvo sve želim pozdraviti...
papovku smo registrirali negdje 95-96-97-e i bilo je obavezno skidanje tromblonskog nastavka i nišana. bajunet je mogao ostati gore.
papovku smo registrirali negdje 95-96-97-e i bilo je obavezno skidanje tromblonskog nastavka i nišana. bajunet je mogao ostati gore.
Pozdrav i tebi.
Eto, upravo sam danas saznao da se mora
"zamijeniti" tromblonski nastavak i ukloniti noz.
Takodjer je bitno ogranicenje na 5 kom. streljiva.
Eto, upravo sam danas saznao da se mora
"zamijeniti" tromblonski nastavak i ukloniti noz.
Takodjer je bitno ogranicenje na 5 kom. streljiva.
Skidanje tromblona i bajonete nikada nije bio uvjet za registraciju papovke. Vjerojatno je to neka lokalna izmišljotina, kakvih ima u svakoj policijskoj upravi, kako se tko od službenika sjeti.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Mislim da je to već riješeno 
U odličnom, ali mislim da je već kupljen, tj. prodan.
- blackpowder
- Nadnarednik

Ukoliko se PAP-ovka registrirala kao sportska mogao je ostati i bajunet i tromblonski nastavak samo je spremnik morao biti smanjen kod ovlaštenog puškara zato što je u tehničkim pravilima za disciplinu PAP tako opisana. Oni koji su je registrirali kao lovačko skidali su dolje i tromblonski nastavak i bajunet.
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
neznam sto če puška bez nišana.tada može poslužiti za igrati kriket?????bacyc wrote:ovo mi je prvi post, pa prvo sve želim pozdraviti...
Žao mi je prodano.zdebat wrote:Zainteresiran sam za M98 pošalji mi nekakav broj telefona.
Po njemačkim kriterijima iz kataloga Frankonija- "The best" ali je prodana.Na slikama se vidi dovoljno, izgleda kao da je napravljena prije par godina a ne prije 65.hekler wrote:pojedinačnoooooooo
konkretno zanima me mauzer u kakvom je stanju i dr...
Točno tako jer ako si imao poskidane te drangulije nisi se sa njom mogao natjecati.blackpowder wrote:Ukoliko se PAP-ovka registrirala kao sportska mogao je ostati i bajunet i tromblonski nastavak samo je spremnik morao biti smanjen kod ovlaštenog puškara zato što je u tehničkim pravilima za disciplinu PAP tako opisana. Oni koji su je registrirali kao lovačko skidali su dolje i tromblonski nastavak i bajunet.
Čini mi se da je mislio na tromblonski nišan a ne na ovaj bez kojeg stvarno nema smisla.shooter9 wrote:neznam sto če puška bez nišana.tada može poslužiti za igrati kriket?????bacyc wrote:ovo mi je prvi post, pa prvo sve želim pozdraviti...
Eto, meni je teta referentica jucer rekla da to skinem (tromblonski nastavak na ustima cijeviblackpowder wrote:Ukoliko se PAP-ovka registrirala kao sportska mogao je ostati i bajunet i tromblonski nastavak samo je spremnik morao biti smanjen kod ovlaštenog puškara zato što je u tehničkim pravilima za disciplinu PAP tako opisana. Oni koji su je registrirali kao lovačko skidali su dolje i tromblonski nastavak i bajunet.
i noz, a spremnik je vec ogranicen) i donesem joj da vidi.
Regana kao sportsko oruzje...
Ako ima netko neki argment protiv, volio bih da znam.
Pitaj tetu referenticu(to i je katastrofa da kojekakve babuskare određuju po svom nahođenju što se smije a što ne) gdje to i u kojem zakonu ili pravilniku to piše???
Da li u ikojem slucaju je obavezno raditi te prepravke?
Trebam argumente da me ne zaskoci kad ju pitam.
Trebam argumente da me ne zaskoci kad ju pitam.