malo testiranja diabola

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

Post Reply
Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

malo testiranja diabola

Post by Mike_Torello » 05 Mar 2009, 14:11

vrijeme je bilo posluzilo prosli tjedan prije nego me gripa sjebala...
za one koji neznaju puska je HW80 + Ritter 3,5-10x40 optika, udaljenost 40m
Attachments
Streliste - 40m (nizbrdica)
Streliste - 40m (nizbrdica)
5 probnih JSB Exact da vidimo kuda nose... nisam korigirao optiku
5 probnih JSB Exact da vidimo kuda nose... nisam korigirao optiku
30kom JSB exact bez prckanja po optici... jedan mi je zalutao u centar =) ehehhe, ali znaci da preciznost tog streljiva i puske prelazi moje trenutne mogucnosti (bilo je hladno i bilo mi je zima - da da da, eto mene s isprikama) no ja sam zadovoljan, jos malo treba korigirati optiku...
30kom JSB exact bez prckanja po optici... jedan mi je zalutao u centar =) ehehhe, ali znaci da preciznost tog streljiva i puske prelazi moje trenutne mogucnosti (bilo je hladno i bilo mi je zima - da da da, eto mene s isprikama) no ja sam zadovoljan, jos malo treba korigirati optiku...
ovdje mi nije jasno nesto... ovih 10 crosman premiera je ispaljeno nakon 20 JSB-a u prethodnu metu, zato sam ih ispalio jos 10 nakon ovih crosmana jer mi nista nije bilo jasno... zadnja 4 crosmana sto sam ispalio svaki je isao sve nize i nize... prvih 6 bi se moglo nazvati grupom redosljed im ide nekako odozgor prema dolje pa u ljevo
ovdje mi nije jasno nesto... ovih 10 crosman premiera je ispaljeno nakon 20 JSB-a u prethodnu metu, zato sam ih ispalio jos 10 nakon ovih crosmana jer mi nista nije bilo jasno... zadnja 4 crosmana sto sam ispalio svaki je isao sve nize i nize... prvih 6 bi se moglo nazvati grupom redosljed im ide nekako odozgor prema dolje pa u ljevo
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

zdebat
Poručnik
Poručnik

Re: malo testiranja diabola

Post by zdebat » 05 Mar 2009, 17:10

40 metara je dobra daljina, ne izgleda loše. još 10 pa bi mogao pucati sa malim kalibrom.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 05 Mar 2009, 18:47

na 40m pucam zato sto mi je najpogodnija udaljenost za postavljanje meta, stari susjedov sjenik, natkriveno je pa mete ne kisnu a s prozora imam pogleda na njega =) inace bi pucao na 50m da sam morao ici mjeriti i postavljati metu...

@ klik : crosmane sam pucao nakon pola ispucanih JSB-a, ispucao 10 crosmana i nastavio pucati JSB u malu metu, dakle 20 JSB u malu, 10 CP u veliku pa opet 10 JSB u malu... nema hladjenja puske, onda bi usrao zadnjih 10 na maloj meti...??? greska je ocito u meni samo mi nije jasno sto... jer sam nakon toga s drugom municijom nastavio dobro gadjati????

naravno, grupa je bitna, centar se lako korigira =) ionako imam optiku na klikove =)
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Necto
Razvodnik
Razvodnik

Post by Necto » 05 Mar 2009, 19:25

dobre grupice :A25:

Na koliko ti je upucana optika ?

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 05 Mar 2009, 19:41

to je bila kao "upucana" na 40m, no trazio sam grupu prije nego ju fino podesim, to je tek drugo pucanje nakon mjenjanja nosaca optike. kad na toj udaljenosti idem gadjati sa diana high power samo gadjam s pocetkom donje debele okomite crte na koncanici =) tako je bilo par puta sad to jos moram isprobati al' nit me zdravlje sluzi niti vrijeme. =(

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 05 Mar 2009, 20:10

A neki podatak koje su mete? Jedno je standardna? Ostale?
Naslon? Stega, i ruke?...

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 05 Mar 2009, 20:11

standardna i A4 print by JA! =) pucano s naslona u sjedecem stavu, lakat na koljenu

Post Reply