Motoristi!

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Mr.Cabdriver
Dežurni Dušebrižnik
Dežurni Dušebrižnik

Re: Motoristi!

Post by Mr.Cabdriver » 22 Mar 2009, 20:39

nobile157 wrote:ali ako se zabije u moj auto ili mene ili moje dijete pokupi na pješačkom zato jer divlja, onda doista treba razmisliti o uvođenju promjena kaznenog zakona i tretiranja takvih vozača kao UBOJICA a njihovog ponašanja kao UBOJSTVA, a ne prometne nezgode.
Slažem se i 300% podržavam ovakvo razmišljanje. Trebalo bi i vozila okvalificirati kao ubojito oružje jer budimo realni, vozila odnesu više života u Hrvatskoj nego svi noževi, pištolji i ostalo oružje svake godine!
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam... :twisted: ::::....

nobile157
Pukovnik
Pukovnik

Post by nobile157 » 22 Mar 2009, 20:42

Dok je maskota ovog foruma, kada napiše komentar, ne možeš a ne nasmijati se. To ponekad dobro dođe i nitko od nas mu to, nadam se, ne zamjera. Tim više jer se od njega može nešto i naučiti (uopće nema veze što to nije oružje).
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata

shooter9
Skupnik
Skupnik

Post by shooter9 » 22 Mar 2009, 20:47

ALPHA wrote:prilikom izražavanja svog mišljenja imam se pravo izraziti na način koji JA smatram primjerenim i nužnim, baš kao i ti a i onaj kojeg braniš!
Ukoliko to budem radio na način na koji TI ili netko drugi to želi, onda to više nije moje mišljenje, nego tvoje, ili način uvlačenje nekom u guzicu.... to od mene nećeš vidjeti.
I dalje smatram kako je neprimjereno komentirati kako nekog treba koknuti jer se 5 puta slupao sa motora!!! da je počinio peterostruko ubojstvo o tome bi se dalo razgovarati. ali ovako???
znači li to da ja koji sam igrajući nogomet i tenis sjebao svoje koljeno više od 5 puta, bio na 3 operacije istog zaslužujem metak?

A kada smo kod skretanja sa tema, od tebe bi se dalo puno toga naučiti, 70 % postova ti je nevezano za teme i mjesto im je na forumima sa tematikom klijeti, rizlinga, zajebancije i sl. Stoga ako nisi moderator na ovoj temi (a nisi jer je u voxu) nemoj mi govoriti da je svako daljnje komentiranje i udaljavanje od teme nepotrebno.

No hard feelings....stay safe.
Zar se nikada nisi sa nekim složio u mišljenju ?jer je za vidjeti da je to za tebe ponižavajuče i uvlačenje u.....pa zato treba kontrirati.Nitko ne osporava pravo na vlastito mišljenje ali zašto ponižavati tuđe postove, jednostavno ih nemoj čitati ako ti ne pašu. ;) :A20:(imaš li nešto protiv dobre kapljice vina ???) :A14:
No Peace without Justice !

nobile157
Pukovnik
Pukovnik

Post by nobile157 » 22 Mar 2009, 20:53

A u slučaju neslaganja s nečijim mišljem, molim, iznijeti argumente, pa neka forumaši sami odluče. Dobra i kvalitetna polemika je poželjna, a iz nje se može puno toga naučiti. Samo, treba znati polemizirati argumentirano, a to baš i ne može svatko. A ljutnja kada nema argumenata ili kada su argumenti druge strane jači je razumljiva, ali nije poželjna. Na ovom forumu se polemike i te kako prate, a nadam se da se iz njih dade puno toga naučiti.
A to i je smisao ovog foruma.

nobile157
Pukovnik
Pukovnik

Post by nobile157 » 22 Mar 2009, 21:30

Dok, već sam jednom rekao : da te nema, trebalo bi te izmisliti!
I ostajem pri tome.

shooter9
Skupnik
Skupnik

Post by shooter9 » 22 Mar 2009, 21:33

Dok !apsolutno se slažem sa Nobile 157, samo ti nama stoj pravo i trdo , da te nema trebalo bi te izmisliti svaka ti dala!!!!! :A28: :A28: :A28:

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 22 Mar 2009, 21:46

Dok uber alles! :mrgreen:

ALPHA
Banned

Post by ALPHA » 22 Mar 2009, 23:56

:A18: :A18:
Last edited by ALPHA on 17 Jul 2009, 23:14, edited 1 time in total.
Samo je nebo granica, a granice su da se prelaze

ALPHA
Banned

Post by ALPHA » 23 Mar 2009, 00:11

Last edited by ALPHA on 17 Jul 2009, 23:13, edited 1 time in total.

nobile157
Pukovnik
Pukovnik

Post by nobile157 » 23 Mar 2009, 12:41

Sve 5.
Gledaj, tu i tamo i ovdje dođe do nekog manjeg nesporazuma, ali to nije razlog da se netko ljuti, uostalom, napisao sam i post ČOVJEČE NE LJUTI SE radi toga. Ne možemo baš uvijek i u svemu biti u pravu, samo što je nekima to teže prihvatiti. No, ovaj forum je definitivno primjer uljudnog i civiliziranog ponašanja (za razliku od gotovo svih koje sam posjetio) i takav mora i ostati.
Istina, neki od nas se ovdje znaju i osobno, neki samo preko postova, ali svakako znamo kako tko već razmišlja. To ćeš i ti brzo skužiti, a kao što rekoh, dobra polemika je uvijek dobrodošla.

ALPHA
Banned

Post by ALPHA » 23 Mar 2009, 12:45

Last edited by ALPHA on 17 Jul 2009, 23:12, edited 1 time in total.

gutenberg
Skupnik
Skupnik

Post by gutenberg » 23 Mar 2009, 14:46

Auuuuuu,
koja žučna diskusija!
I ne vidim potrebe zamjeranja sugovornicima.
Svi imaju svoje mišljenje, možda izraženo na drugačiji način,
ali svodi se na isto:
barem mi se tako čini.
Divljaci u bilo kojem obliku; sa motorkotačem, ili motornom pilom ili sjekirom ili .....
nisu potrebni u ovom društvu.
Ako je netko željan krvi, pa neka ode u svoju sobu i reže si žile i nek' uživa.
Sretno mu bilo!
Poruka forumaša je zajednička i kristalno jasna: ne trebaju nam bolesni sugrađani!

toni_u
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by toni_u » 23 Mar 2009, 15:19

Opce je poznato da u svakom zitu ima kukolja pa tako i u drustvu u kojem zivimo. Zalosno je samo sto zbog necije nepaznje,bahatosti ili zelje za dokazivanjem stradaju neduzni ljudi.

gutenberg
Skupnik
Skupnik

Post by gutenberg » 23 Mar 2009, 15:55

Zaboravih napomenuti ono najvažnije;
iako se to podrazumijeva.
Nek' režu sebe i uništavaju svoje živote, a ostale neka ostave da žive svoj život u miru.

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Original_G » 23 Mar 2009, 16:40

i sam sam motorist s više desetljetnim iskustvom, od malena jurim okolo na dva kotača. Zadnje kaj sam imal je bil hard enduro i s njim sam si sredil "trigger" finger i onda sam ga prodal.

moram napomenuti da sam počel ovu temu iz ideje da se mladim motoristima objasni da je motor opasna stvar i da će ih vjerojatno skinuti neko s motora ako budu nepažljivi :!:

posebna su priča kamikaze koje ugrožavaju sebe i druge nesmotrenom vožnjom, u UK je motorist osuđen za pokušaj ubojstva i strpali su ga u zatvor jer se vozil 200+ km/h kroz naseljeno !
武士道

Ognjem i mačem.

Mr.Cabdriver
Dežurni Dušebrižnik
Dežurni Dušebrižnik

Post by Mr.Cabdriver » 23 Mar 2009, 19:08

Ma di smo mi od britanije... mi smo još na plemenskom nivou i zamaramo se u kojem je koji komšija plemenu. Nikad mi balkanci nećemo prihvatit uljudbu. Valjda je to od rakije.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam... :twisted: ::::....

shooter9
Skupnik
Skupnik

Post by shooter9 » 23 Mar 2009, 21:27

Evo jednog nedavnog primjera iz jednog malog mjesta pored Firence u Italiji. U jednom mirnom kvartu gdje je slijepa ulica sa kraja te ulice adolescent je kupio motocikl enduro. Prva stvar izvadio prigušivač iz auspuha i svaki dan gore dolje po ulici.Stariji gospodin otošao kod roditelja i zamolio u više navrata da sina upozore da to ne radi i NIŠTA,zatim komunalni redari NIŠTA, Policija jedna kazna za uznemiravanje i dalje NIŠTA.Jednog lijepog dana kada je mladac opet dolijetao sa motorčekom gosp. starček izašao sa duplonkom i BUMMMM. :A10: Mladac sigurno više nikada neče nikoga maltretirati sa svojim auspuhom.Žalosno je da i kod nas nitko ne štiti običnog i poštenog građana dok se nebu desila slična tragedija i dvije ili više obitelji zavila u crno. :A08:

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BOXI » 23 Mar 2009, 21:48

nobile157 wrote:Dok, već sam jednom rekao : da te nema, trebalo bi te izmisliti!
I ostajem pri tome.
Bio si i ostao legenda, kako u životu i svojem društvu tako i ovdje na ovom forumu.
Kome se ne sviđaš ne mora čitati tvoje postove. Svi smo mi u nekakvom presingu što se tiče obaveza, svi imamo brdo problema u životu, za sebe osobno mislim da bum jednog dana explodiral o svega skupa, ali kad se nakon cjelodnevene zajebancie, nervoze i ostalog vratim u kancelariju prvo palim komp i idem pogledati e-mail i ostalo a nakon toga ovdje na forum. Iskreno da ti kažem da tvoje male šale su mi uvijek popravile raspoloženje.
I zato nedaj se isprovocirati i radi i dalje kako si do sada radio.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 24 Mar 2009, 00:27

BOXI wrote:za sebe osobno mislim da bum jednog dana explodiral o svega skupa
kako i nebi od tolikog dreka =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 24 Mar 2009, 18:10

Mike, seres k'o lichan! :A19: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Post Reply