Mini recenzija "elektronski antifon"
- hacklordsniper
- Desetnik

Mini recenzija "elektronski antifon"
Već neko vrijeme planiram zamijeniti LUX iz Peveca, 14,99 na akciji nečim modernijim. Dojadilo mi je skidati slušalice na streljani kad ti neko hoće nešto reći, a i ove LUX-ove nisu baš i nešto previše kvalitetne i udobne.
Nakon malo pretrage našao sam najbolje recenzije za Howard Leight i to model Sport Impact R-01526.
I danas nakon što su stigli pitam se kako sam uopće živio bez njih. U pakiranju dobijete baterije i audio kabel ako poželite slušati glazbu s mobitela.
Dosta su kompaktne kao sklopljene tako da ne zauzimaju puno mjesta, iznimno su kvalitetne vanjske izrade od meke plastike, kožnog remena i gumirane na većini dijelova. Podesive su poprilično i ako sam ja uspio ih navuči na svoju bundevu uz samo cca 75 % razvlačenja stvarno će odgovarati svima
Kvaliteta zvuka je iznimna, nema šuma, može se u njima razgovarati toliko dobro da se lako zaboravi da su na glavi. Glasnije zvukove savršeno priguši i nimalo se ne izgubi kvaliteta zvuka (testirano navijanjem linije na max). Same se isključe nakon 4 sata tako ako ih zaboravite isključiti neće Vam isprazniti baterije
Ukratko zadovoljan sam, zapravo super zadovoljan! Anatomija je toliko dobra da ćete se osjećati da ste se rodili s njima
Cijena 580 kn kad stignu na Vaša vrata.
Nakon malo pretrage našao sam najbolje recenzije za Howard Leight i to model Sport Impact R-01526.
I danas nakon što su stigli pitam se kako sam uopće živio bez njih. U pakiranju dobijete baterije i audio kabel ako poželite slušati glazbu s mobitela.
Dosta su kompaktne kao sklopljene tako da ne zauzimaju puno mjesta, iznimno su kvalitetne vanjske izrade od meke plastike, kožnog remena i gumirane na većini dijelova. Podesive su poprilično i ako sam ja uspio ih navuči na svoju bundevu uz samo cca 75 % razvlačenja stvarno će odgovarati svima
Kvaliteta zvuka je iznimna, nema šuma, može se u njima razgovarati toliko dobro da se lako zaboravi da su na glavi. Glasnije zvukove savršeno priguši i nimalo se ne izgubi kvaliteta zvuka (testirano navijanjem linije na max). Same se isključe nakon 4 sata tako ako ih zaboravite isključiti neće Vam isprazniti baterije
Ukratko zadovoljan sam, zapravo super zadovoljan! Anatomija je toliko dobra da ćete se osjećati da ste se rodili s njima
Cijena 580 kn kad stignu na Vaša vrata.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Re: Mini recenzija "elektronski antifon"
Ja ih koristim več dosta dugo na Trapu, sada kada je hladno ponekad ih i ne skidam griju uši, moje pojačju vanjske zvukove. Cijena 100 kn manje.
Dali se gase na npr, pljesak rukama ili na samo repetiran je puške? tj. koliko su osjetljiva?
Dali se gase na npr, pljesak rukama ili na samo repetiran je puške? tj. koliko su osjetljiva?
Volim crno pa makar i ofarbano.......
- hacklordsniper
- Desetnik

Ova smanjuju i pojačavaju vanjske zvukove, a ne propuštaju glasnije nego što se podese.
Kako točno funkcioniraju na streljani ću uskoro provjeriti, nadam se
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Trebale bi se gasiti na x vremena da i repetiraš pušku. Dali piše na koliko se gase nakon aktiviranja senzora buke. Mislim da me razumiješ na što mislim jer si potkovaniji u elektronici.hacklordsniper wrote:Ova smanjuju i pojačavaju vanjske zvukove, a ne propuštaju glasnije nego što se podese.
- hacklordsniper
- Desetnik

Mislim da nisam shvatio, ali one zvukove glasnije od podešenog reproduciraju smanjene glasnoće
Dakle pokušao sam ih staviti pa pljesnuti, pa udariti čekičem i jasno čujem taj zvuk bez prekida onoliko glasan koliko si podesim.
Postoje anitfoni koji "odrežu" sve iznad nekog nivoa , ovaj model reproducira sve što je i vani samo po potrebi glasnije ili tiše.
Dakle pokušao sam ih staviti pa pljesnuti, pa udariti čekičem i jasno čujem taj zvuk bez prekida onoliko glasan koliko si podesim.
Postoje anitfoni koji "odrežu" sve iznad nekog nivoa , ovaj model reproducira sve što je i vani samo po potrebi glasnije ili tiše.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Hm, moje ti se ugase na trenutak znači kada si opalio metak neki sentor ih gasi na cca 1 sec i nakon toga se ponovno vrača zvuk, znači kada se aktiviraju nečuješ ništa kao da imaš antifone u tome trenutku.hacklordsniper wrote:Mislim da nisam shvatio, ali one zvukove glasnije od podešenog reproduciraju smanjene glasnoće
http://www.froewis.co.at/sportschiessen ... chutz.html
Mikrofone werden bei einem Lärmpegel über 85dB innerhalb von Millisekunden abgeschaltet
- hacklordsniper
- Desetnik

Tvoje onda jednostavno "odrežu" sve što je glasnije od definirane vrijednosti. To je dosta standardni način rada za većinu sličnih anitfona.
U mojima konstantno se čuje jednaka glasnoća (koliko si podesiš), a da bi to postigle tiše zvukove pojačaju, a glasnije zvukove smanje.
U mojima konstantno se čuje jednaka glasnoća (koliko si podesiš), a da bi to postigle tiše zvukove pojačaju, a glasnije zvukove smanje.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!