Forum na temu Zracnog Oruzja
Forum na temu Zracnog Oruzja
Neznam kakvo je pravilo u vezi reklamiranja drugih foruma ali evo ja cu staviti pa ako nije prikladno vi izbrisite
Znaci otvoren je prvi Hrvatski forum na temu Zracno Oruzje i svi koji imaju interesa za isto su vise nego dobrodosli
Adresa je, http://www.airguns-hr.com/forum/
Eto ga ... Pozdrav
btw. nemojte mi pliz zamjeriti sta nepisem tu na forumu, jer trenutno nemam niti dozvolu za vatreno oruzje niti oruzje ikakvo a i znanje o istome mi je nikakvo
... tako da zasad samo citam i upijam

Znaci otvoren je prvi Hrvatski forum na temu Zracno Oruzje i svi koji imaju interesa za isto su vise nego dobrodosli
Adresa je, http://www.airguns-hr.com/forum/
Eto ga ... Pozdrav
btw. nemojte mi pliz zamjeriti sta nepisem tu na forumu, jer trenutno nemam niti dozvolu za vatreno oruzje niti oruzje ikakvo a i znanje o istome mi je nikakvo
Re: Forum na temu Zracnog Oruzja
Svaka obavijest je dobro dosla.
Inace, ovdje takodjer pisu i ljudi koji nemaju nikakvo oruzje.
I grickalica za nokte moze biti opasna u pravim rukama!
Inace, ovdje takodjer pisu i ljudi koji nemaju nikakvo oruzje.
I grickalica za nokte moze biti opasna u pravim rukama!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mozes pisati o zracnom oruzju, ako pohodis taj forum tamo sigurno imas nesto za reciNecto wrote:btw. nemojte mi pliz zamjeriti sta nepisem tu na forumu, jer trenutno nemam niti dozvolu za vatreno oruzje niti oruzje ikakvo a i znanje o istome mi je nikakvo... tako da zasad samo citam i upijam
![]()
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Eto obecajem da hocu
casna pionirska
- Attachments
-
- pionir.gif (337 Bytes) Viewed 12987 times
Ako lazem ne volim T...
ZAKLJUCANO!!!
PREMJESTENO S FORUMA ZRACNO...
ZAKLJUCANO!!!
PREMJESTENO S FORUMA ZRACNO...