krv
- Original_G
- Cinker - bojna

krv
igral se prijatelj s jedinim mojim nožićem i prije nego sam stigel reći pazi oštro (tnx nobile), donesi zavoj viče on!!!
e skinul sam krv i očistil nož, ali sigurno na njemu ostaju tragovi, kak to skinuti? znači definitivno ukloniti tragove i mikroskopske!
e skinul sam krv i očistil nož, ali sigurno na njemu ostaju tragovi, kak to skinuti? znači definitivno ukloniti tragove i mikroskopske!
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Re: krv
Nekim jakim alkoholom (medicinskim) ili tinkturom Plivsepta (opet medicinska). I jedno i drugo je nabavljivo u ljekarni. A kako je alkohol otapalo, nakon nejga ne bi trebalo ništa ostati na oštrici.Original_G wrote:igral se prijatelj s jedinim mojim nožićem i prije nego sam stigel reći pazi oštro (tnx nobile), donesi zavoj viče on!!!
Voćne rakije nemoj koristiti jer imaju u sebi primjesa mirisnih spojeva - alkohol znači nije čist. Može se koristiti privremeno i za nuždu, ali ne i za stvarno čišćenje.
- Cinker - bojna

imam doma čisti alkohol uvjek , jer je to najbolja stvar za dezinfekciju. pa bude koristil i za ovo. 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Šta ima sidu? Zato hoćeš uklonit sve sa noža? Krvav nož je sexyOriginal_G wrote:e skinul sam krv i očistil nož, ali sigurno na njemu ostaju tragovi, kak to skinuti? znači definitivno ukloniti tragove i mikroskopske!
Alkohol NEĆE posve uklonit krv i masnoću sa oštrice (NEMATE POOOJMA!!! LALALALALAAAA
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- Original_G
- Cinker - bojna

Sada kada si počeo pisati o medicinskim sredstvima, napiši čovjeku gdje ga može nabavit i kako se točno zove.Mr.Cabdriver wrote: Medicinski hidrogen 3%-tni hoće. Ako ima krvi na nožu, bit će pjenjenje, nakon čega će ta krv nestati sa noža trajno.
- Dežurni Dušebrižnik

U apoteci hidrogeni peroxid otopina.3%patch wrote:Sada kada si počeo pisati o medicinskim sredstvima, napiši čovjeku gdje ga može nabavit i kako se točno zove.Mr.Cabdriver wrote: Medicinski hidrogen 3%-tni hoće. Ako ima krvi na nožu, bit će pjenjenje, nakon čega će ta krv nestati sa noža trajno.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- Original_G
- Cinker - bojna

- stari-nakovanj
- Desetnik