TT 33, M57...
Moderator: BOXI
Re: TT 33, M57...
Nije to ništa. Tek Ameri znaju zakomplicirati...
M1-Garand
M1-Carabine
M1A1-Carabine
M1-Thompson
M1A1-Thompson
M1A1-bacač plamena
M1-Abrams
M1A1-Abrams, ima još M1A1D, M1A2...
M1-Top 114mm (4.5 inch)
M1-Haubica 155mm
M1-bajoneta..........
Yuga se bar zadržala samo na malom oružju
M1-Garand
M1-Carabine
M1A1-Carabine
M1-Thompson
M1A1-Thompson
M1A1-bacač plamena
M1-Abrams
M1A1-Abrams, ima još M1A1D, M1A2...
M1-Top 114mm (4.5 inch)
M1-Haubica 155mm
M1-bajoneta..........
Yuga se bar zadržala samo na malom oružju
- technotronic
- Stožerni Narednik

Hvala technotronic, nije loš, htio sam nešto malo drukčije , da nije military stil nego da malo baca na kaubojštinu..Mehanički je kao nov a nikad nije trebalo podešavat nišane , tvornički je bolesno precizan..naravno kad se navikneš na tvrđe okidanje ali sve u svemu je zmaj.
- technotronic
- Stožerni Narednik

-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ljepsi ,homemade, TT nisam vidjeo. Jako mi se svidja...a ova kombinacija sa ,Bowijem,
izgleda upravo fantasticno...a mislim da ce nakon ovog primjera ljudi mozda malo drugacije
dozivljavati taj pistolj! Cestitam kolega...i dobro dosao na forum!
izgleda upravo fantasticno...a mislim da ce nakon ovog primjera ljudi mozda malo drugacije
dozivljavati taj pistolj! Cestitam kolega...i dobro dosao na forum!
Head in the City. Hearth in the Field.
Hvala Woolf Blaser, staro oružje zaista ima svoju draž kad je u originalnom stanju, kad dobije patinu..
Ovaj tt-33 je dokaz da i oružje koje ima imidž grubog i neuglednog može dobiti jedan novi sjaj,a snaga i pouzdanost je neupitna.
Nađe se kod mene i neka modernija sprava ali ovo je dašak prošlih vremena dok je oružje bilo čelično a čizme kožne!
Pozdrav
Ovaj tt-33 je dokaz da i oružje koje ima imidž grubog i neuglednog može dobiti jedan novi sjaj,a snaga i pouzdanost je neupitna.
Nađe se kod mene i neka modernija sprava ali ovo je dašak prošlih vremena dok je oružje bilo čelično a čizme kožne!
Pozdrav
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Re: TT 33 ili TT M57?
Da. Kako bi to trebao izgledati pistolj iz 30 ih godina.Eto Luger npr je lijepRANGER94 wrote:TT uopce nije ruzan pistolj! Znam da je sve stvar ukusa, ali... Je da je malo tezi, ali kada ga imas u ruci i kada znas da je pouzdan i da ne steka, to je onda to! Najbolje bi bilo da je napravljen od papira! Ponavljam, sve je stvar ukusa, ali izgledom bas izgleda mocno, kako bi se reklo slici na pravi pistolj!
Noz sam kupio u SAD-u kod Fitzen-a (ima ga dosta na youtube-u,lud ko šlapa al ljudina..)ali je imao orahove plocice koje sam zamijenio rogom,od tog sam dobio ideju da bi mu tt mogao biti par sa plocicama rukohvata od istog roga..Kćerka mi je rekla da sam dijete veće od nje haha..kad uhvatim vremena budem stavio jos par slicica,pozz!
- technotronic
- Stožerni Narednik

Ooo mirkof, ovo se stvarno moraš zagledat da prepoznaš kaj je..svaka čast..
Evo još par slikica od moje perestrojke..
Evo još par slikica od moje perestrojke..
Sto znaci ovaj urez koju okruzuje cijev pistolja?U biti to sam jedino primjetio kod M57 tetejaca i nije uvijek na istom mjestu na cijevi i nije kod svih.Zarez koji okruzje cijev pa djeluje kao da je spajana iz 2 dijela.
Evo slike gdje je taj zarez na mom .

Evo slike gdje je taj zarez na mom .

Hmmmmm.Na jednom drugom forumu dobijam odgvor da je to tvornicki postupak proizvodnje cijevi u Zastavi za M57 i jos nekke modele,presanje i sve ucvrsceno stiftom i da je potpuno sigurno i provjereno.E sad,kome vjerovati 
na mome HP 35 Browningu je ista stvar, pretražio sam internet i ispalo je da je takav proces proizvodnje da se ležište sastoji od dva dijela.
zbog čega je tako nisam razumio.
zbog čega je tako nisam razumio.
Da li neko zna (ja mislim da je to još uvijek "vojna tajna") na osnovi serijskog broja ili kako drugačije dobiti godinu izrade pištolja m57.
Na mom M57 nema toga. Možda ovisi o godini proizvodnje.Darko11 wrote:Hmmmmm.Na jednom drugom forumu dobijam odgvor da je to tvornicki postupak proizvodnje cijevi u Zastavi za M57 i jos nekke modele,presanje i sve ucvrsceno stiftom i da je potpuno sigurno i provjereno.E sad,kome vjerovati
nono wrote:Da li neko zna (ja mislim da je to još uvijek "vojna tajna") na osnovi serijskog broja ili kako drugačije dobiti godinu izrade pištolja m57.
Našao na ovom stranom forumu pa pogledaj...
http://forums.gunboards.com/showthread. ... rev-Survey