Pitanje - "sportska" dozvola
Re: Pitanje - "sportska" dozvola
Objesi to mačku o rep kolega. Nek ona to da napismeno što je rekla.dejandlesk wrote: Što je još tragičnije, moja teta na šalteru, lijepo mi objasnila da ja slobodno nosim oružje, a ako me netko pita nek mu lijepo objasnim da je produljenje OL u postupku i nek ima razumijevanja jer je situacija kompleksna i OL nije moguće samo tako produljiti.
Nemojte se zajebavati sa rekla-kazala jer će te najebati.
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Jel problem prebaciti k98 koji je neprerađen na lovačkoj dozvoli na sportsku?
Svako oruzje se moze registrirati i kao lovacko i kao streljacko, izuzev kratkog oruzja u lovstvu koje je regulirano energijom zrna
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
... i poluautomati za lov - koji su dodatno regulirani kapacitetom spremnika (2+1).....
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E sad...browning poluautomat s uzljebljenom cijevi, Papovka i m76 moraju imati ogranicen spremnik,a browning glatka cijev ne mora. Logike nigdjejolly wrote:... i poluautomati za lov - koji su dodatno regulirani kapacitetom spremnika (2+1).....
Jos za vrijeme YUGE su tkz. PETOMETKE sa glatkim cijevima trebale biti ogranicene na 3-metka...Spinnaker wrote:E sad...browning poluautomat s uzljebljenom cijevi, Papovka i m76 moraju imati ogranicen spremnik,a browning glatka cijev ne mora. Logike nigdjejolly wrote:... i poluautomati za lov - koji su dodatno regulirani kapacitetom spremnika (2+1).....
Nemoguće je Nemoguće
A jel znate koju da je? Ja ih mnogo vidio ,al niti jednu sa nekim granicnikom
To se rijesavalo "umetkom" tako da nije stalo u spremnik vise od 3 patrone.
Nemoguće je Nemoguće
U spremnik ne više od 2 metka za lov, za strelište nataknes koliko te volja.
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Možda ima negdje ali ne mogu naći...
Kako ide procedura kad bi npr iz Rebeca htio Mosin uzet? Jel ide drukčija nabavna, porez?
Kako ide procedura kad bi npr iz Rebeca htio Mosin uzet? Jel ide drukčija nabavna, porez?
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Kako uzmem cijev, znači moram je donjet u pp. Koliko to sve traje ako tko zna; ako dobijem sutra nabavnu idem odma po cijevi; u ponedeljak u 08.30 mi ide bus za Požegu i nema me 2 mjeseca. Mislio sam odma u 7 ujutro u polis. I toliko zavlače sa tom nabavnom, čekam već 2 mjeseca i 2 tjedna i 3 puta su mi već ovaj tjedan obećali "sutra će, sutra će..."... polagano razumijem zašto ljudi rađe ilegalno uzimaju 
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Pa naravno da će sutra.
Jesi siguran da nisu rekli "Malo sutra"?
Jedom će doći to sutra, samo je velko pitanje koji će dan biti jučer?
Držim fige!
Pozdrav!
Jesi siguran da nisu rekli "Malo sutra"?
Jedom će doći to sutra, samo je velko pitanje koji će dan biti jučer?
Držim fige!
Pozdrav!
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Hvala kolega; ali volio bih dobiti odgovor na pitanje... koliko bi trajala registracija puške i pistole u postaji?
Ako je sve kako treba i ako imaš biljege onda ti je nekih 15-ak minuta. Znači pregledaju brojeve i upišu u knjižicu i kod načelnika PP po potpis i to je to.
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Hvala. A valjda ću stić sve (ako sutra dobijem papyruse). Biljezi su 70kn po komadu?sniper wrote:Ako je sve kako treba i ako imaš biljege onda ti je nekih 15-ak minuta. Znači pregledaju brojeve i upišu u knjižicu i kod načelnika PP po potpis i to je to.
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Dali su mi začudo u petak obje nabavne
al nisam se htio zaje sa ovim stvarima pa čekam... cijevi su rezervisane do kad se vratim sa obuke 
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Ok pitanje opet!
Znači da li trebam ič opet vadit potvrdu o aktivnom statusu da dam zahtjev za nabavnu opet? Ili stvarno potvrda vrijedi do kraja tekuće godine?
Znači da li trebam ič opet vadit potvrdu o aktivnom statusu da dam zahtjev za nabavnu opet? Ili stvarno potvrda vrijedi do kraja tekuće godine?