SNIPER KUP 2017
Moderator: Original_G
SNIPER KUP 2017
"SNIPER KUP 2017" će se ove godine održati nešto ranije nego proteklih osam godina. Razlog je uglavnom nemogućnost MORH-a da pruža potporu u dane kada se obilježava obljetnica VRO Oluja, obzirom da širom zemlje imaju obveze. Na njihovu sugestiju pomaknuli smo termin i sada je određeno da bude 25. lipnja 2017. dakle na "Dan državnosti RH". Natjecanje će se održati u nedjelju i za razliku od prethodnih godina neće biti lovačkog programa budući da se od prošle godine taj program odvija na streljani na Drenovi u organizaciji Lovačkog i Streljačkog saveza. (Predviđeno je ove godine sredinom srpnja).
Raspis se nalazi na linku. Molimo strijelce da se prijavljuju na e-mail ili telefon koji je u raspisu kako bi mogli složiti kvalitetan raspored.
Raspis se nalazi na linku. Molimo strijelce da se prijavljuju na e-mail ili telefon koji je u raspisu kako bi mogli složiti kvalitetan raspored.
- Attachments
-
- Sniper kup-2017.pdf
- (98.1 KiB) Downloaded 100 times
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Re: SNIPER KUP 2017
Kome se salju prijave za Lovacki program natjecanja u tri discipline na Drenovi, i kad je datum natjecanja?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
A di je nestalo 750 metara - poperi ?
Daj malo da se zabavljamo, ionako su tamo instalirani, steta je da se ne koriste !!!
Daj malo da se zabavljamo, ionako su tamo instalirani, steta je da se ne koriste !!!
Nemoguće je Nemoguće
Pozdrav svima, danas je još dan za prijavu natjecatelja za "Sniper kup 2017". Obzirom da ove godine radimo preliminarni raspored po grupama i mjestima te po disciplinama, naknadne prijave ćo primati samo ako se uklapaju u raspored. Hvala na razumijevanju!
Stanje prijava, četvrtak 22.06.2017.
- Attachments
-
- Prijave Sniper kup 2017.pdf
- (19.87 KiB) Downloaded 47 times
I sto sada sa tim ?Dale wrote:YouTube/streljana dale
Nista o detljima streljane, samo SELFIE filmic tipa koji puca a ne zna zauzeti ni pravilan stav ?
Ili sam kao po obicaju nesto krivo shvatio ?
Nemoguće je Nemoguće
Lex dobro si shvatio,neznamo dali je streljana u Crnoj Gori,Mađarskoj,Rusiji ili možda kod nas,dali je samo 25 metarska ili????
Eto ..jos jedan prodje dan !
Przilo nas przilo ali nismo se dali, ono malo mozga sto je jos radilo koristilo se za pokusaj korekcije vjetra koji ne postoji ni u knjigama ali je prakticki radio CUDA na putu od strijelca do mete.
Mislim da NITKO nije pukao preko 90 krugova na 300 / 600 metara.
Bili smo relativno brzo gotovi, proglasenje je bilo oko 15h, a cini mi se da nas je bilo oko 50-k koji smo pucketali na mete.
Organizacija se drasticno popravila, mada ima JOS prostora za poboljsanja ali traze angaziranje veceg broja osoblja, sto u danasnje vrijeme bas i ne ide samo od sebe.
Sto got rekli HCZ i ostali su se ipak potrudili da se natjecanje odrzi i kud li srece da ih ima VISE.
Pozitivno:
- PREDPRIJAVE na internetu i raspis po grupama - disciplinama
- Pucanje disciplina po redu-programu ( MK- nisam pratio pa ne znam )
Za doraditi ako je moguce:
- u pravilniku naglasiti ako organizator ne osigurava nikakve podloge za takmicare
- Malo vise prostora na streljackim mjestima ako je moguce
- OBAVEZNO uskladiti broj meta sa brojem streljackih pozicija i oznacavanje brojevima - ako je moguce
POD OBAVEZNO:
NA cijelu povrsinu nosaca mete na 600m staviti papirnatu podlogu velicine nosaca ( mislim na onaj dio gdje se stavlja meta ) u nekoj bijeloj ili krem boji radi lakseg pronalazenja prvih hitaca OKO METE, nakon svakog skupljanja meta rupice se poljepe i idemo dalje, nije neki trosak ali smatram da je za Kovacevo OBAVEZAN te u svakom slucaju predstavlja veliku pomoc strijelcima.
Meni je sve ovo bilo jako lako napisati a Rajko je vjerovatno dusu ispustio na Kovacevu u danima pripreme, tako da razumijem i njega jer svatko tko nesto slicnog organizira bude na pragu sloma zivaca tih dana.
BILO JE ZANIMLJIVO ...

Przilo nas przilo ali nismo se dali, ono malo mozga sto je jos radilo koristilo se za pokusaj korekcije vjetra koji ne postoji ni u knjigama ali je prakticki radio CUDA na putu od strijelca do mete.
Mislim da NITKO nije pukao preko 90 krugova na 300 / 600 metara.
Bili smo relativno brzo gotovi, proglasenje je bilo oko 15h, a cini mi se da nas je bilo oko 50-k koji smo pucketali na mete.
Organizacija se drasticno popravila, mada ima JOS prostora za poboljsanja ali traze angaziranje veceg broja osoblja, sto u danasnje vrijeme bas i ne ide samo od sebe.
Sto got rekli HCZ i ostali su se ipak potrudili da se natjecanje odrzi i kud li srece da ih ima VISE.
Pozitivno:
- PREDPRIJAVE na internetu i raspis po grupama - disciplinama
- Pucanje disciplina po redu-programu ( MK- nisam pratio pa ne znam )
Za doraditi ako je moguce:
- u pravilniku naglasiti ako organizator ne osigurava nikakve podloge za takmicare
- Malo vise prostora na streljackim mjestima ako je moguce
- OBAVEZNO uskladiti broj meta sa brojem streljackih pozicija i oznacavanje brojevima - ako je moguce
POD OBAVEZNO:
NA cijelu povrsinu nosaca mete na 600m staviti papirnatu podlogu velicine nosaca ( mislim na onaj dio gdje se stavlja meta ) u nekoj bijeloj ili krem boji radi lakseg pronalazenja prvih hitaca OKO METE, nakon svakog skupljanja meta rupice se poljepe i idemo dalje, nije neki trosak ali smatram da je za Kovacevo OBAVEZAN te u svakom slucaju predstavlja veliku pomoc strijelcima.
Meni je sve ovo bilo jako lako napisati a Rajko je vjerovatno dusu ispustio na Kovacevu u danima pripreme, tako da razumijem i njega jer svatko tko nesto slicnog organizira bude na pragu sloma zivaca tih dana.
BILO JE ZANIMLJIVO ...
Nemoguće je Nemoguće
Bilten u prilogu. Ako je nešto pogrešno dojavite.
Primjedbe izrečene u postovima iznad u potpunosti se usvajaju, počeli smo malo disciplinirati strijelce, ranije prijave, pojašnjenja koliko ljudi puca istom puškom, raspored (barem preliminarni), uvest ćemo i dvostruke kotizacije za one koji kasne sa prijavama, idu i bež-bijela podloga na nosače meta, povećani broj mjesta (2018 ide trideset mjesta i na 300 i na 600 metara),...obilježit ćemo (akobogda) svečano i desetu obljetnicu uvođenja "long-range" disciplina u Hrvatsku.
Kotizacija će biti desetak kuna skuplja (moramo se izjednačit sa ostalima) ali će i standard biti viši.
Želimo da se na Grobniku pojavi i još poneki organizator, "Sniper-kup" će od sad ići za Dan državnosti, do jeseni je dugo razdoblje bez tekmi.....
Primjedbe izrečene u postovima iznad u potpunosti se usvajaju, počeli smo malo disciplinirati strijelce, ranije prijave, pojašnjenja koliko ljudi puca istom puškom, raspored (barem preliminarni), uvest ćemo i dvostruke kotizacije za one koji kasne sa prijavama, idu i bež-bijela podloga na nosače meta, povećani broj mjesta (2018 ide trideset mjesta i na 300 i na 600 metara),...obilježit ćemo (akobogda) svečano i desetu obljetnicu uvođenja "long-range" disciplina u Hrvatsku.
Kotizacija će biti desetak kuna skuplja (moramo se izjednačit sa ostalima) ali će i standard biti viši.
Želimo da se na Grobniku pojavi i još poneki organizator, "Sniper-kup" će od sad ići za Dan državnosti, do jeseni je dugo razdoblje bez tekmi.....
- Attachments
-
- Bilten 2017.pdf
- (208.47 KiB) Downloaded 101 times