Hellcat, novitet iz HS-a
Re: Hellcat, novitet iz HS-a
Nemam problem s time da promašim i cijelu metu. Otrcim par krugova, malo cucanj skokova, sklekova itd. pa onda pucam i sretan sam ako na 20+ metara pogađam pokretni dio mete. Od kada imam svoje oružje mislim da nisam nikada puknuo u papir.Mirok wrote:Mraz moram ti reći da mi je tvoj odgovor simpatičan.
Baš je ljudski kada netko kaže da i ne pogodi,i da se može bolje........naspram nekih koji neznaju za promašaj(moš mislit)
Ajde stavi sliku svoga novaka kada uzmogneš,dvije , tri.....
I samo ožeži,ožeži!!!!
A slike... a bezveze mi to slikat na stolu, tih je slika pun google. Slikati cu ga prljavog i čadavog na hrpi čahura kada uhvatim vremena za otići opet na streljanu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

kofer, pistolj, 2 spremnika, 3 izmjenjiva nastavka za rukohvat, plasticna sipka za ciscenje i mislim da je to TO.... moja cijena nije referentna pa za cijenu nazovi tvornicu u radno vrijeme, najbolje prije 14h, tako odmah provjeris sta imaju na lageru a sta nemaju. Ako imas kakve benificije, tipa sluzbena osoba, vojnik imaju neke popuste pa spomeni ako imas sta, pitaj za popust, najgore sto se moze dogoditi je da nema popusta.Mirok wrote:E Mike ,koja je cijena i što ide u kompletu?
Poslije sam prijateljskom linijom dao smanjiti okidanje, ugraditi trigger stop, skratiti hod okidaca, polirati rampu... pa me nije nista kostalo.
Cijev je 5.3" dakle neznatno duza nego na 5.25" modelu, navlaka je kao sa 4.5 modela
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

u HS-uMirok wrote:Lijepo,hvala Mike!
Dodatne radove si izveo u HSu,ili kod nekog puškara?
Što ti je trigger stop?Mike_Torello wrote:kofer, pistolj, 2 spremnika, 3 izmjenjiva nastavka za rukohvat, plasticna sipka za ciscenje i mislim da je to TO.... moja cijena nije referentna pa za cijenu nazovi tvornicu u radno vrijeme, najbolje prije 14h, tako odmah provjeris sta imaju na lageru a sta nemaju. Ako imas kakve benificije, tipa sluzbena osoba, vojnik imaju neke popuste pa spomeni ako imas sta, pitaj za popust, najgore sto se moze dogoditi je da nema popusta.Mirok wrote:E Mike ,koja je cijena i što ide u kompletu?
Poslije sam prijateljskom linijom dao smanjiti okidanje, ugraditi trigger stop, skratiti hod okidaca, polirati rampu... pa me nije nista kostalo.
Cijev je 5.3" dakle neznatno duza nego na 5.25" modelu, navlaka je kao sa 4.5 modela
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

AR15 fan wrote:Što ti je trigger stop?
vidljiv na slici na streljackom pistolju...
http://www.robertopalama.com/immagini/P ... tro_M2.jpg
download/file.php?id=7414&mode=view
Jedno pitanje, da li je cijev užljebljena i na ovom produženom dijelu, ako jest da li je to onda dužina kao na 5.25?Mike_Torello wrote:Evo moje skalamerije ...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Je, i ne vidim razlog zasto ne bi bila? cijev je 5.3", imam negdje sliku pored 5.25 modela, mozda ju uspijem iskopati, nismo vagali ali onako na osjecaj su iste tezine... koliko 5.25 ima olaksanu duzu navlaku, toliko ovaj ima standardnu ali je duza cijev pa racunam da tu tu negdjeredboy wrote:Jedno pitanje, da li je cijev užljebljena i na ovom produženom dijelu, ako jest da li je to onda dužina kao na 5.25?
Hm, mislio sam uzimat 5.25 ali izgleda da ću ići na ovu varijantuMike_Torello wrote:Je, i ne vidim razlog zasto ne bi bila? cijev je 5.3", imam negdje sliku pored 5.25 modela, mozda ju uspijem iskopati, nismo vagali ali onako na osjecaj su iste tezine... koliko 5.25 ima olaksanu duzu navlaku, toliko ovaj ima standardnu ali je duza cijev pa racunam da tu tu negdjeredboy wrote:Jedno pitanje, da li je cijev užljebljena i na ovom produženom dijelu, ako jest da li je to onda dužina kao na 5.25?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

uzmi u obzir da ovaj nema podesive nisane kao 5.25 ako ti je to mozda bitno, i znacajno su vislji, ukupno kad gledas gabarite veci je od 5.25, mozda cak malo zajebancija naci futrolu, to je sljedeci korak...
meni je prioritet nabave bio ovom redosljedom:
1. OSP TB
2. TB
3. 5.25
4. 4.5
1. OSP TB
2. TB
3. 5.25
4. 4.5
Što se tiče nišana, da li su nišani klasični ako je obični 4.5 TB bez OSP?Mike_Torello wrote:uzmi u obzir da ovaj nema podesive nisane kao 5.25 ako ti je to mozda bitno, i znacajno su vislji, ukupno kad gledas gabarite veci je od 5.25, mozda cak malo zajebancija naci futrolu, to je sljedeci korak...
1. OSP TB
2. TB
3. 5.25
4. 4.5
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ima raznih kombinacija TB, OSP, OSP TB, nisani su u oba slucaja klasicni (nisu podesivi ako to pitas) samo se mogu razlikovati po visini: standardni ili poviseni, full crni, crni sa bijelim tockicama (kao kod mene), standard crni, crni + prednji crveni fiber... sve sam te kombinacije vidio online... u tvornici nisam imao priliku birati... rekao sam TB i to su mi donesli, OSP se tad nisam sjetio uopce, ali poslije mi je covjek rekao da su njih imali ionako samo 4.5 verzije, bez produzene cijevi...redboy wrote:Što se tiče nišana, da li su nišani klasični ako je obični 4.5 TB bez OSP?Mike_Torello wrote:uzmi u obzir da ovaj nema podesive nisane kao 5.25 ako ti je to mozda bitno, i znacajno su vislji, ukupno kad gledas gabarite veci je od 5.25, mozda cak malo zajebancija naci futrolu, to je sljedeci korak...
1. OSP TB
2. TB
3. 5.25
4. 4.5
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

prvih par postova vezano za naslov ostalo ne, kao i sve ostale teme na ovom forumu, stvarno ne znam sta se sad cudis
ja sam se odavno prestao boriti s tim
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Pistolj jucer izasao na trziste, koliko ih je uopce kupljeno u HR, a od tog koliko je novih vlasnika clanova foruma?Mraz wrote:Puno priče a o oružju iz naslova ni riječi
Ali s vtemenom ce se pojaviti komentari, vjerujem.
U medjuvremenu, vazno da se svi mi nadjemo ovdje svakodnevno na forum sastanku i malo prokomentiramo novosti iz svijeta oruzja, u hkadne zimske dane!
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Nisam dugo na forumu pa nisam primjetio, meal culpaMike_Torello wrote:prvih par postova vezano za naslov ostalo ne, kao i sve ostale teme na ovom forumu, stvarno ne znam sta se sad cudisja sam se odavno prestao boriti s tim
Pozdrav svima, ujedno i moj prvi post na ovom forumu. Lurkam već jedno određeno vrijeme, a možda će nekom koristiti. Jučer sam u Bojni kupio H-11. Moram pohvaliti vrlo profesionalni pristup i ljubaznost u trgovini. Isti dan sam dobio nabavnu dozvolu i obavio kupnju. Sada imam 8 dana za registraciju pištolja, a onda će se naći vremena da odem na streljanu pa da i podijelim dojmove o ovom pištolju prilikom pucanja. Ovako mi izgleda kao idealni pištolj za nošenje u svrhu samoobrane. Dvoumio sam se između Glock-a 43 i njega, odnosno njega nisam ni razmatrao jer kada sam krenuo u proceduru ishođenja dozvole njega nije ni bilo na tržištu. Na stranim forumima se spominju problemi sa strikerom na Hellcat-u. Amerikanci spominju prve kupce kao beta testere, no mislim da je tih izvještaja vrlo malo da bi se ozbiljno shvatili. Uglavnom djeluje puno ozbiljnije nego Glock kada se postave jedan uz drugog. Za sada toliko.