CZ P09 iskustva...
CZ P09 iskustva...
Pozdrav ljudi ,
Ne znam dal sam ja retardiran pa ne znam koristit trazilicu ili stvarno nitko nije upisivao nista o CZ P09.
Uglavnom, bavim se duze vrijeme streljastvom i uvijek su to bile puske. Odlucio sam se pocastit sa jednim pistoljem i prebacit se malo na taj dio streljastva (preciza).
Nakon puno mjeseci istrazivanja, odlucio sam dat sansu pistoljima tipa CZ 75-01, polovni CZ TS i slicno. Danas sam imao priliku drzat ih u ruci (nisam pucao) i nije mi leglo to drzanje.
Prije par mjeseci sam bio u Bojni u Rijeci i isprobao sve 9mm pistolje tamo, tj. drzao ih u ruci. Jedina dva pistolja koja su mi legla u ruku ko da sam rodjen s njima su bili CZ P09 i CANIK TP9 Elite Combat Executive . Ipak bi malu prednost dao Cezi jer je ipak Ceza.
Da li netko od vas ima iskustva s tim pistoljem ili sa oba dva ?
Pistolj bi sluzio za pucanje u streljani i kad posao, zena i djeca dopuste, da se odradi nekakvo natjecanje u precizi. Ne planiram postat drzavni prvak tako da nemojte preporucat Sigove i slicno..
Ne znam dal sam ja retardiran pa ne znam koristit trazilicu ili stvarno nitko nije upisivao nista o CZ P09.
Uglavnom, bavim se duze vrijeme streljastvom i uvijek su to bile puske. Odlucio sam se pocastit sa jednim pistoljem i prebacit se malo na taj dio streljastva (preciza).
Nakon puno mjeseci istrazivanja, odlucio sam dat sansu pistoljima tipa CZ 75-01, polovni CZ TS i slicno. Danas sam imao priliku drzat ih u ruci (nisam pucao) i nije mi leglo to drzanje.
Prije par mjeseci sam bio u Bojni u Rijeci i isprobao sve 9mm pistolje tamo, tj. drzao ih u ruci. Jedina dva pistolja koja su mi legla u ruku ko da sam rodjen s njima su bili CZ P09 i CANIK TP9 Elite Combat Executive . Ipak bi malu prednost dao Cezi jer je ipak Ceza.
Da li netko od vas ima iskustva s tim pistoljem ili sa oba dva ?
Pistolj bi sluzio za pucanje u streljani i kad posao, zena i djeca dopuste, da se odradi nekakvo natjecanje u precizi. Ne planiram postat drzavni prvak tako da nemojte preporucat Sigove i slicno..
Re: CZ P09 iskustva...
Dodatak...
Da li je bolje imat kvalitetan,precizan pistolj koji ti bas ne lezi u ruci pa se probat naviknut ili ipak uzet pistolj koji ti lezi u ruci ko saliven al mozda nije toliko precizan ?
Da li je bolje imat kvalitetan,precizan pistolj koji ti bas ne lezi u ruci pa se probat naviknut ili ipak uzet pistolj koji ti lezi u ruci ko saliven al mozda nije toliko precizan ?
Meni od svih navedenih najbolje leži TS. P09 je krasan pištolj za jako dobru cijenu, pokazao se i iznenađujuće precizan. Jedino je malo dug reset kod kod brzog pucanja i na TS-u i ostalim 75-ica baziranim modelima se da srediti okidač bolje.
Od mene svakako preporuka za P-09.
Od mene svakako preporuka za P-09.
Put your money where your mouth is.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Pa, po meni, lezanje u ruci je stvar drske najvise.Ajkoola77 wrote:Dodatak...
A drska se promjeni; Karl Nill, Hogue, itd...
Idi na precizniji pistolj u ovoj dilemi.
Od svih navedenih to je TS, na prvom mjestu.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Vječita dilema,mada od navedenih pištolja, svaki je mehanički precizniji od samog korisnika, pogotovo početnika (gdje i sebe ubrajam)..ja bih krenuo drugim putem.Odabrao bih onaj koji najbolje leži u ruci. Svaki model se naknadno lako poboljša.
μολὼν λαβέ