Proljetni turnir SK "Madveščak"
Moderator: Original_G
- oštrostrijelac
- Poručnik

Proljetni turnir SK "Madveščak"
Tjedan dana nakon Rijeke i Osijeka i u Zagrebu VK kratkocijevni turnir:
http://www.hrvatski-streljacki.hr/dokum ... le4056.pdf
Nisam na čisto sa samim sobom da li da se upuštam i u ovu avanturu ili da se ograničim na MK
http://www.hrvatski-streljacki.hr/dokum ... le4056.pdf
Nisam na čisto sa samim sobom da li da se upuštam i u ovu avanturu ili da se ograničim na MK
Oštri
- oštrostrijelac
- Poručnik

Re: Proljetni turnir SK "Madveščak"
To si i ja tak mislim.
Na 35-ici sam dogurao tek do 507, gdje je još 530, koliko mi je cilj pucati na II i IV MK turniru, ta PGZ i PH.
Kopka me samo o kakvom se međunarodnom natjecanju u Zagrebu radi vikend iza PH i da li mi to bude još jedna prilika za odmjeravanje snaga sa ostatkom slobodnoizborne ekipe.
Da li je uputno obznanjivati dosegnuti nivo forme ili je to potrebno čuvati k´o zmija noge
Nadam se da bude proljetni turnir uspio i bez mene, te da mi nitko ne bude zamjerio izostanak, pošto mi je sl. izbor i Drulov ove sezone prioritet, tako da nisam siguran da bude vremena i za 40 ležeći, iako ma cuka da i to otpucam.
Na 35-ici sam dogurao tek do 507, gdje je još 530, koliko mi je cilj pucati na II i IV MK turniru, ta PGZ i PH.
Kopka me samo o kakvom se međunarodnom natjecanju u Zagrebu radi vikend iza PH i da li mi to bude još jedna prilika za odmjeravanje snaga sa ostatkom slobodnoizborne ekipe.
Da li je uputno obznanjivati dosegnuti nivo forme ili je to potrebno čuvati k´o zmija noge
Nadam se da bude proljetni turnir uspio i bez mene, te da mi nitko ne bude zamjerio izostanak, pošto mi je sl. izbor i Drulov ove sezone prioritet, tako da nisam siguran da bude vremena i za 40 ležeći, iako ma cuka da i to otpucam.
Oštri
Pozdrav!oštrostrijelac wrote: Nisam na čisto sa samim sobom da li da se upuštam i u ovu avanturu ili da se ograničim na MK
Ništa ti ne može naškoditi.
Dapače, možeš se samo unaprijediti. Čemu ograničavanje??
Makar meni, pucanje iz svega i svačega čini zadovoljstvo. Isprobavanje nečeg novog.
A tehnika pucanja se obogaćuje na taj način.
Pozdrav svima!
Moj pogled na športrsko streljaštvo je potpuno isti kao gutenberg-ov.
Glede Oštrostrijelca, njegovih rezultata u jednoručnom pucanju, oštrog oka i mirne ruke ja se slažem sa Zdebatom.
Uža specijalizacija je uvijek donosila više rezultate. To mora odlučiti Oštri-ili vrhunski rezultati ili rekreativno pucanje.
Moje pitanje za stručnjake - može li pucanje iz svega i svačega na bilo koji način oštetiti kvalitetu strijelca - mehanički radi različitog oružja ili psihički radi slabijih rezultata - razočarenje? Pitanje?
Pozz.
Moj pogled na športrsko streljaštvo je potpuno isti kao gutenberg-ov.
Glede Oštrostrijelca, njegovih rezultata u jednoručnom pucanju, oštrog oka i mirne ruke ja se slažem sa Zdebatom.
Uža specijalizacija je uvijek donosila više rezultate. To mora odlučiti Oštri-ili vrhunski rezultati ili rekreativno pucanje.
Moje pitanje za stručnjake - može li pucanje iz svega i svačega na bilo koji način oštetiti kvalitetu strijelca - mehanički radi različitog oružja ili psihički radi slabijih rezultata - razočarenje? Pitanje?
Pozz.
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
Nije problem "svaštariti" kada se ima vremena. Problem je kada je vrijeme ograničeno. Oštrom je ovo prva sezona sa TOZom pa ću skromno reći kako i jedan propušteni trening može skupo koštati. A "bum - tras" disciplina ima koliko hoćeš.
Brankec,
to je individualno, kao da uspoređujemo znanje stranih jezika. Netko ih govori 2 - 3 a netko jedva i vlastiti materinji. Osobno smatram da ne može škoditi jer te svaka disciplina i svaki kalibar pa čak i različitost programa puška - pištolj može štošta novog naučiti. Pitanje se postavlja, može li čovjek to ispravno prepoznati iskoristiti.
Brankec,
to je individualno, kao da uspoređujemo znanje stranih jezika. Netko ih govori 2 - 3 a netko jedva i vlastiti materinji. Osobno smatram da ne može škoditi jer te svaka disciplina i svaki kalibar pa čak i različitost programa puška - pištolj može štošta novog naučiti. Pitanje se postavlja, može li čovjek to ispravno prepoznati iskoristiti.
Znaći - uživati - pucati - vježbati - učiti.
Ako se u međuvremenu pojavi disciplina koja "legne" onda puno treninga i za rezultatima.
I dalje pucati i učiti.
Puno hvala na odgovoru.
Pozz.
Ako se u međuvremenu pojavi disciplina koja "legne" onda puno treninga i za rezultatima.
I dalje pucati i učiti.
Puno hvala na odgovoru.
Pozz.
Opet ja.
Pitanje je tu i osobnosti pojedinca - pucati li iz svega i svačega?
Moje je mišljenje - da. Zašto ne? I općenito u životu, sve me zanima.
Sve želim znati, probati.
Sa 50 godina sam otišao na tečaj brzog čitanja.
Zašto? Je li zabranjeno? Mora li čovjek biti začahuren u svom uskom okruženju?
Ne slažem se s time.
Eto, tu je i odgovor na pitanje pucati li ili ne iz svega i svačega.
Po meni, samo obogaćuješ iskustvo. Zašto ne probati i okidanje od 2,5 kg, nego ostati na TOZ-u sa ubrzivačem?
Pitanje je tu i osobnosti pojedinca - pucati li iz svega i svačega?
Moje je mišljenje - da. Zašto ne? I općenito u životu, sve me zanima.
Sve želim znati, probati.
Sa 50 godina sam otišao na tečaj brzog čitanja.
Zašto? Je li zabranjeno? Mora li čovjek biti začahuren u svom uskom okruženju?
Ne slažem se s time.
Eto, tu je i odgovor na pitanje pucati li ili ne iz svega i svačega.
Po meni, samo obogaćuješ iskustvo. Zašto ne probati i okidanje od 2,5 kg, nego ostati na TOZ-u sa ubrzivačem?
- oštrostrijelac
- Poručnik

- istra champion
- Cinker - bojna

Čestitke strijelcima koji su nastupili po pravilima HSS-a za navedene discipline, tj. sa odgovarajućim cal.oružja
, a minus za one koji su nastupili po banani tj. sa cal..32
.
SCORE:287 COMPETITION/195MEDAL; 112 GOLD 57 SILVER 26 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
AGRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa zar opet?

Pa zar opet?
Organizatori proljetnog turnir SK "Medveščak" su uspješno organizirali i proveli turnir streljaštva za četiri (4) kategorije strijelaca. Propozicije su bili postavljene prije samog poziva na turnir, te oni koji su uspjeli sudjelovati i natjecali se ČESTITAM.
Čahure 7,62 letjele su po gledateljima na tribinama, više "opaljenja" bez zapovjedi, rijetko se mjerilo "gurkom" al odličan grah, meso na naglo, palačinke (navodno) te če većini ostati u pozitivnom siječanju.
.... drugi puta ču pametnije
Čahure 7,62 letjele su po gledateljima na tribinama, više "opaljenja" bez zapovjedi, rijetko se mjerilo "gurkom" al odličan grah, meso na naglo, palačinke (navodno) te če većini ostati u pozitivnom siječanju.
.... drugi puta ču pametnije
Tko leti i puca vrijedi !
Obiteljske čestitke svim natjecateljima na postignutim rezultatima i organizatoru na uspješno provedenom turniru!
Posebno hvala takmičarima koji su došli iz ostalih klubova!
Pohvala i zahvala kuharu za odličan grah i hladni ž-sok!
Kalibar - koga briga dali se puca .33 cal. ili .34 cal!
Važno je da je bilo poučno, veselo i uspješno!
Čestitke!
Brankec.
Posebno hvala takmičarima koji su došli iz ostalih klubova!
Pohvala i zahvala kuharu za odličan grah i hladni ž-sok!
Kalibar - koga briga dali se puca .33 cal. ili .34 cal!
Važno je da je bilo poučno, veselo i uspješno!
Čestitke!